AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nisantasi Universitesi nin sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nişantaşı Üniversitesi nin sahibi kim?​

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ’NİN KURUCUSU LEVENT UYSAL: EĞİTİMLE BÜYÜYECEĞİZ. Levent Uysal, 2010’da eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusu. Türkiye onu daha çok üniversitenin tanıtım reklamlarında tanıdı. Akademisyen bir babanın iki oğlundan biri.

Nişantaşı Üniversitesi 2 yıllık Kampüsü nerede?​

Nişantaşı Meslek Yüksek Okulu Üniversitesi 41.052147 enlem ve 28.985023 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Meşrutiyet Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır.
Nişantaşında hangi üniversiteler var?​
Nişantaşı Üniversitesi
Akademik birimler | 3 Fakülte, 4 Yüksekokul, 1 Enstitü, 1 (MYO)
Konum | İstanbul,Sarıyer, Türkiye
Yerleşke | Maslak 1453 NeoTech Kampüs
Web sitesi | Nişantaşı Üniversitesi resmi internet sitesi

Levent Uysal kaç yaşında?​

Levent Uysal kaç yaşında?
Levent uysal, 29 Mayıs 1968 tarihinde Mersin’de, Doç. Dr. Cevdet Uysal ve Fatma Uysal çiftinin büyük oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Kardeşinin adı Can Uysal’dır.

Uzm Dr Mustafa Levent Uysal Kimdir?​

Uzm Dr Mustafa Levent Uysal Kimdir?
Mustafa Levent Uysal Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Nişantaşı Üniversitesi burs veriyor mu?​

Üniversitenizde hangi burslar verilmektedir? Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, Üniversite İçi Başarı Bursu, Spor Bursu, Tercih Bursu, Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı Bursu gibi.

Beraber tercih bursu ne demek?​

Bazı vakıf üniversitelerinde yerleştikleri program öncesindeki bütün tercihlerini Üniversitesi’nin önlisans ve lisans programları arasından yapan adaylara tercih bursu verilmektedir.
Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüsü hangi bölümler var?​
Bölümler: Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim …

Nişantaşı Üniversitesi Grafik Tasarım nerede?​

Nişantaşı Üniversitesi Grafik Tasarım nerede?
Sanat ve Tasarım Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı, İletişim Tasarımı, Radyo, Televizyon ve Sinema, Grafik Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve İç Mimarlık Bölümleri ile İstanbul’un merkezi Kâğıthane’de Sadabad ve Premium Yerleşkesinde yer almaktadır.

İstanbul’un en iyi üniversitesi hangisi?​

İstanbul’un en iyi üniversitesi hangisi?
Enformatik Enstitüsünün yayınladığı sıralamaya göre İstanbul’un en iyi üniversitesi İstanbul Üniversitesi olurken onu İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bogazici Üniversitesi takip ediyor.

İstanbul’da kaç üniversite var 2022?​

İstanbul’da 13 devlet üniversitesi, 44 vakıf üniversitesi olmak üzere toplam 57 üniversite bulunuyor. Bunlar dışında İstanbul’da 4 tane Vakıf Meslek Yüksekokulu var. İstanbul’da öğrenim gören öğrenciler eğitim olanakları ve sosyal imkânların yanında teorik olarak öğrendiği bilgileri uygulama fırsatı da yakalıyor.

Levent Uysal kaç çocuğu var?​

Dr. Levent Uysal, evli ve iki çocuk babasıdır.
Nişantaşı Üniversitesi rektörü kim?​
Şenay Yalçın: 1959 yılında Erzurum Yukarıkaracasu Köyü’nde başladığım eğitim hayatıma, 1970-1974 yılları arasında Ege Üniversitesi’nde Fizik-Matematik Bölümünde ve aynı yıllarda İzmir Yüksek Öğretmen Okulu’nda lisans eğitimlerimi tamamlayarak devam ettim.

Hasan Burak Gündüz kimdir?​

Hasan Burak Gündüz kimdir?
Hasan Burak Gündüz Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Nişantaşı Üniversitesi'nin sahibi Levent Uysal'dır. 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim Vakfı'nın kurucusu olan Levent Uysal, Türkiye'nin üniversiteyi tanımasıyla bilinmektedir. Babası akademisyen olan Levent Uysal, vakfın kurucularından biridir.

Nişantaşı Üniversitesi'nin 2 yıllık kampüsü, 41.052147 enlem ve 28.985023 boylamda Meşrutiyet Mahallesi'nde Şişli ilçesine bağlı bir konumda yer almaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi'nde bulunan burslar arasında Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, Üniversite İçi Başarı Bursu, Spor Bursu, Tercih Bursu, Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı Bursu gibi seçenekler bulunmaktadır.

Levent Uysal, Mersin doğumlu olup, 29 Mayıs 1968 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babasının adı Doç. Dr. Cevdet Uysal, annesinin adı ise Fatma Uysal'dır. Levent Uysal'ın bir kardeşi vardır ve adı Can Uysal'dır.

Uzm. Dr. Mustafa Levent Uysal ise Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Alanında hizmet veren Uzm. Dr. Mustafa Levent Uysal, hastalıklar konusunda uzmanlaşmıştır.

Nişantaşı Üniversitesi'nin Maslak Kampüsü'nde Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim gibi bölümler bulunmaktadır.

İstanbul'un en iyi üniversitesi Enformatik Enstitüsü'nün yayınladığı sıralamaya göre İstanbul Üniversitesi olarak belirlenmiştir. Onu İstanbul Teknik Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi takip etmektedir.

İstanbul'da 2022 yılında toplamda 13 devlet üniversitesi, 44 vakıf üniversitesi olmak üzere 57 üniversite bulunmaktadır. Bunun yanı sıra İstanbul'da 4 Vakıf Meslek Yüksekokulu da mevcuttur.

Dr. Levent Uysal, evli ve iki çocuk babasıdır.

Nişantaşı Üniversitesi'nin rektörü Şenay Yalçın'dır. 1959 yılında Erzurum Yukarıkaracasu Köyü'nde doğan Şenay Yalçın, Ege Üniversitesi'nde Fizik-Matematik Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlamıştır.

Hasan Burak Gündüz ise Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır ve alanında hizmet vermektedir.

Geri