SoruCevap
Yeni Üye
Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü’nde birçok bölüm bulunmaktadır. Bu bölümler arasında mühendislik, işletme, hukuk, iletişim ve tasarım yer almaktadır. Üniversitenin modern kampüsünde öğrencilere en iyi eğitimi sunmak için gerekli olanaklar sağlanmaktadır. Mühendislik bölümü öğrencilere teknolojik gelişmeleri takip etme ve yenilikçi projeler üretme imkanı sunmaktadır. İşletme bölümü ise öğrencilere iş dünyasının gereksinimlerini anlama ve yönetim becerilerini geliştirme fırsatı vermektedir. Hukuk bölümü öğrencilere hukuki bilgi ve becerileri kazandırmakta, iletişim bölümü öğrencilere medya ve iletişim alanında uzmanlaşma imkanı sunmaktadır. Tasarım bölümü ise öğrencilere yaratıcı düşünme ve estetik yeteneklerini geliştirme fırsatı sağlamaktadır.
İçindekiler
Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü Hangi Bölümler Var?
Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü, çeşitli disiplinlerde eğitim veren farklı bölümlere sahiptir. Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:
1. Bilgisayar Mühendisliği
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrencilere bilgisayar sistemleri, yazılım geliştirme, ağ teknolojileri gibi konularda eğitim verilmektedir.
2. İşletme
Neotech Kampüsü’nde İşletme bölümü de yer almaktadır. Bu bölümde öğrencilere işletme prensipleri, pazarlama, finans, insan kaynakları gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
3. Mimarlık
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Mimarlık bölümü de bulunmaktadır. Bu bölümde öğrencilere mimari tasarım, yapı malzemeleri, proje yönetimi gibi konularda eğitim verilmektedir.
4. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
Neotech Kampüsü’nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü de mevcuttur. Bu bölümde öğrencilere iç mekan tasarımı, mobilya tasarımı, peyzaj tasarımı gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
5. Uluslararası İlişkiler
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Uluslararası İlişkiler bölümü de yer almaktadır. Bu bölümde öğrencilere uluslararası politika, küresel ekonomi, diplomasi gibi konuları içeren bir eğitim verilmektedir.
6. Hukuk
Neotech Kampüsü’nde Hukuk bölümü de bulunmaktadır. Bu bölümde öğrencilere hukuki düzenlemeler, ceza hukuku, anayasa hukuku gibi konularda eğitim verilmektedir.
7. Psikoloji
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Psikoloji bölümü de mevcuttur. Bu bölümde öğrencilere insan davranışları, zihinsel süreçler, psikolojik testler gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
8. İletişim
Neotech Kampüsü’nde İletişim bölümü de yer almaktadır. Bu bölümde öğrencilere medya etiği, gazetecilik, halkla ilişkiler gibi konuları içeren bir eğitim verilmektedir.
9. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümü de bulunmaktadır. Bu bölümde öğrencilere elektrik devreleri, sinyal işleme, kontrol sistemleri gibi konularda eğitim verilmektedir.
10. Endüstri Mühendisliği
Neotech Kampüsü’nde Endüstri Mühendisliği bölümü de mevcuttur. Bu bölümde öğrencilere üretim planlama, iş sağlığı ve güvenliği, kalite yönetimi gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
11. Grafik Tasarımı
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Grafik Tasarımı bölümü de yer almaktadır. Bu bölümde öğrencilere tipografi, marka tasarımı, dijital medya gibi konuları içeren bir eğitim verilmektedir.
12. İç Mekan Tasarımı
Neotech Kampüsü’nde İç Mekan Tasarımı bölümü de bulunmaktadır. Bu bölümde öğrencilere mekan analizi, renk ve ışık tasarımı, sergi tasarımı gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
13. İngiliz Dili ve Edebiyatı
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü de mevcuttur. Bu bölümde öğrencilere İngiliz edebiyatı, dilbilgisi, çeviri gibi konuları içeren bir eğitim verilmektedir.
14. Tıp
Neotech Kampüsü’nde Tıp bölümü de yer almaktadır. Bu bölümde öğrencilere tıbbi bilimler, hastalıkların teşhisi ve tedavisi, klinik uygulamalar gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
15. Biyomedikal Mühendisliği
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Biyomedikal Mühendisliği bölümü de bulunmaktadır. Bu bölümde öğrencilere tıbbi cihazlar, biyomedikal sinyal işleme, biyomalzeme gibi konuları içeren bir eğitim verilmektedir.
16. Sosyoloji
Neotech Kampüsü’nde Sosyoloji bölümü de mevcuttur. Bu bölümde öğrencilere toplumsal yapılar, sosyal değişim, sosyal bilim yöntemleri gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
17. Moleküler Biyoloji ve Genetik
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü de yer almaktadır. Bu bölümde öğrencilere genetik, biyokimya, hücre biyolojisi gibi konuları içeren bir eğitim verilmektedir.
18. Eczacılık
Neotech Kampüsü’nde Eczacılık bölümü de bulunmaktadır. Bu bölümde öğrencilere ilaç etkileşimleri, farmakoloji, ilaç formülasyonu gibi konuları içeren bir eğitim sunulmaktadır.
19. İnşaat Mühendisliği
Üniversitenin Neotech Kampüsü’nde İnşaat Mühendisliği bölümü de mevcuttur. Bu bölümde öğrencilere yapı malzemeleri, yapı dinamiği, yapı tasarımı gibi konularda eğitim verilmektedir.
Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü Hangi Bölümler Var?
Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü Hangi Bölümler Var? |
İşletme, Mimarlık, İç Mimarlık, Grafik Tasarım, Endüstri Mühendisliği |
İşletme Mimarlık İç Mimarlık Grafik Tasarım Endüstri Mühendisliği |