AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nisantasi Universitesi kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nişantaşi Üniversitesi kaç TL?​

2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılında yıllık öğrenim ücreti KDV hariç; Tıp Fakültesinde 105.000 TL; Diş Hekimliği Fakültesinde 95.000 TL; Pilotaj lisans programında 49.000 TL; Psikoloji, Yeni Medya ve İletişim (Türkçe), Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Havacılık Elektrik ve Elektroniği ve Uçak Bakım ve Onarım lisans …

Dau kaç para?​

2021-2022 ders yılı için belirlenmiş olan öğrenim ücreti güz ile bahar dönemi kayıtlarında iki eşit taksit halinde (Eylül ve Şubat aylarında) ödenmesi durumunda Tıp Fakültesi 74,350 TL, Diş Hekimliği Fakültesi 71,250 TL, Eczacılık Fakültesi 46,830 TL, Hukuk Fakültesi 41,640 TL, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Beslenme …
TED Üniversitesi kaç TL?
Tüm Fakültelerimiz ve İngilizce Dil Okulumuz için öğrenim ücreti 50.000,00 TL + %8 KDV = 54.000,00-TL’dir. Detaylı bilgi için tıklayınız. Lisansüstü programlarında ise farklılıklar bulunmaktadır. 2021-2022 Akademik Yılı Lisansüstü programları ücret detayları için tıklayınız.
Istanbul Gelişim Üniversitesi ücretli mi?
Spor Yöneticiliği” programı 34.000.-TL, diğer tüm programların öğrenim ücreti 32.000.-TL dir, Sağlık Bilimleri Fakültesi tüm programları 41.000.-TL dir. Öğretim dili İngilizce olan dört yıllık programların zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı ücretleri, ilgili programların yıllık ücretleri ile aynıdır.

Nişantaşı Üniversitesi Özel bir üniversite mi?​

Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulup, 16/05/2012 tarih ve 6307 sayılı kuruluş kararıyla 31/05/2012 tarih ve 28309 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla kamu tüzel kişiliğini kazanan bir Vakıf Üniversitesi olarak 2012-2013 Eğitim – Öğretim yılında faaliyete başlamak üzere …

Üniversite ücretleri dönemlik mi yıllık mı?​

Genelde yıllık ücret üzerinden anlaşılıp aylık taksitler şeklinde ödenir. Örneğin 24000 tl yıllık ücreti aylık 2000 tl olarak 12 taksitte ödemek gibi. örneğin İs.Bilgi Ün. ve Haliç Ün.Yıllık. ancak duruma göre taksitlendirme yapabiliyorlar.
Doğu Akdeniz Üniversitesi kaç para?
Üniversitenin ön lisans programlarından Sağlık Hizmetleri Yüksekokul’unun Radyoterapi, Ortopedik Protez ve Ortez programları 32,230 TL, Sağlık Hizmetleri Yüksekokul’unun diğer programları 33,100 TL’dir. Diğer önlisans programlarında ise 25,780 TL’dir. İngilizce Hazırlık Okulu öğrenim ücreti 30,440 TL’dir.
TED Tam Destek Bursu nedir?
Tam Destek Bursu Resmi Liselerde Eğitim Gören Maddi Olanakları Kısıtlı Fakat Akademik Olarak Başarılı Öğrencilere Sağlanan Burstur. Öğrencilerin Akademik Ve Psiko‐Sosyal Takibinin Yanı Sıra, Sosyal Ve Kültürel Gelişimlerini Destekleyecek Nitelikte Etkinlikler Yapılmaktadır.
Dünyada söz sahibi olan bir üniversite olma hedefi ile atılan sağlam adımlarla her yıl büyüyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye’nin vakıf üniversiteleri arasında en çok tercih edilen üniversitelerinden biridir.
Kayıt sırasında iki yıllık bölümlerden 2.000 TL, dört yıllık bölümlerden 3.000 TL peşin alınmaktadır. Peşin ödeme; Nakit, Kredi Kartı tek çekim veya Havale ödeme şekilleri ile yapılabilmektedir.
Nişantaşı Üniversitesinde hangi bölümler var?
Bölümler: Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim …
Ücretli Üniversiteler yıllık ne kadar?
2021-2022 akademik yılı için Vakıf Üniversitelerinin belirlediği eğitim ücretlerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Ücretler genellikle lisans bölümleri için 20,000-40,000 arasında değişmekte, tıp fakülteleri ücretleri 45,000-60,000 civarında, önlisans bölümleri ise 15,000 civarındadır.

Geri