Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Nisantasi Obis nasil girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nişantaşı Obis nasıl girilir?​

- Programı açıyoruz Hesap ekleye tıklıyoruz.
- Office 365. i seçiyoruz.
- Öğrenci numarası@std.nisantasi.edu.tr Örnek :[email protected]>>>>
- Şifre kısmına OBİS Şifresi yazarak girebilirsiniz.
- Programı açıyoruz Hesap ekleye tıklıyoruz.
- Obis Şifreniz ile giriş yapın.

Nişantaşı Üniversitesi ödeme nasıl yapılır?​

İster nakit olarak Vakıfbank Şubelerinden ya da ATM’lerinden, isterseniz Vakıfbank internet bankacılığı aracılığı ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Tüm banka hesapları üzerinden, TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41 IBAN numaralı Nişantaşı Üniversitesi hesabına havale / EFT işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
BÜTÜN KREDİ KARTLARI İLE TEK ÇEKİM, VAKIFBANK VE YAPI KREDİ WORLD ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI, İŞ BANKASI MAXİMUM ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI, AKBANK AXESS ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI, GARANTİ VE DENİZBANK BONUS ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI İLE DE TAKSİTLİ ÖDEME YAPILABİLMEKTEDİR.
Obis şifresi nasıl alınır?
OBS’ye giriş şifresini unutan/kaybeden öğrencilerin, https://obs.ankara.edu.tr adresindeki ekrandan “şifremi unuttum” butonuna tıklayarak karşılarına gelen soruları cevaplamaları durumunda sistemde kayıtlı e-posta adreslerine yeni şifre gönderilecektir.
Obis şifresi nasıl değiştirilir?
OBIS/PERSIS şifrenizi bilmiyorsanız : https://e-kapi.gelisim.edu.tr/Password/Forgotpassword link üzerinden OBIS/ PERSIS şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Nişantaşı Üniversitesi kaç taksit?​

ÜNİVERSİTEMİZİN VAKIFBANK İLE YAPMIŞ OLDUĞU İŞBİRLİĞİ NETİCESİNDE BANKANIN KOŞULLARINA UYGUN BULDUĞU ÖĞRENCİ / VELİLERE YILLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİNİN TAMAMINA KADAR LİMİT TAHSİS EDİLİR. BANKA KANALI İLE TANIMLANAN LİMİT DAHİLİNDE 9 AYA KADAR EŞİT TAKSİTLER HALİNDE ÖDEME YAPILABİLİR.

Nişantaşı Üniversitesi burs veriyor mu?​

Üniversitenizde hangi burslar verilmektedir? Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, Üniversite İçi Başarı Bursu, Spor Bursu, Tercih Bursu, Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı Bursu gibi.
Türkiye’deki akademik kariyerini Almanya’da devam ettiren Cevdet Uysal, 16 yıl boyunca Stuttgart Üniversitesi’nde ders verdikten sonra Türkiye’ye dönerek Çukurova Üniversitesi’nin yapılanması için çalışmalarda bulunmuş Türkiye’nin başarılı akademisyenlerinden biridir.
Uzm Dr Mustafa Levent Uysal Kimdir?
Mustafa Levent Uysal Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
OBS den nasıl şifre alınır?

OBS şifresi nasıl değişir?​

https://obs.ksu.edu.tr bağlantısına tıklayarak OBS Öğrenci Giriş Ekranını açınız. Açılan aşağıdaki ekranda “Şifre Sıfırla” butonu kullanılarak şifre sıfırlama ekranına ulaşılır. Şifre sıfırlama işlemi için “Kimlik Bilgileriyle Sıfırla” ya da “E-Posta Adresiyle Sıfırla” seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz.

Öğrenci şifresi nasıl alınır OBS?​

Nişantaşı Üniversitesi on Instagram: “2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı için Erken Kayıt Yenileme Dönemi 18 Ocak – 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.” 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı için Erken Kayıt Yenileme Dönemi 18 Ocak – 31 Mart tarihleri arasında…

Geri