AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerif

SoruCevap

Yeni Üye
Nisan Yağmuru Hakkında Hadisi Şerifler

Nisan ayında yağması beklenen bereketli Nisan yağmurları, vucuda zindelik ve enerji kazandırdıpını biliyormuydunuzNisan yağmuru Kış boyunca en alt seviyeye inen vucudun demir miktarını en doğal yoldan kazanmanız mumkunNisan Yağmuru yağdığını gorduğunuzde mutlaka cıkın ve ıslanın

Nisan Yağmuru ile ilgili hadisi şeriflerden bir kacı şoyledirPeygamberimiz (sav)’den rivayet olundu ki

Cebrail as Bana oyle bir ilac oğretti ki, (o ilac sayesinde,insanların) doktorların ilaclarına hic ihtiyacı kalmaz

Eshabı Kiram : (o ilactan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (sav)

Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70 defa Fatihai şerife, 70 defa İhlası şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nas suresini, 70 defa Tesbih duasını (SubhanAllahi velhamdu

Lillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber ve la havle vela kuvvete illa billahilaliyyılazim) okuyunuz Sonra, 7 gun devamlı olarak sabah akşam birer bardak iciniz Beni hak Peygamber olarak gonderen Cenabu Hakk’a yemin ederim ki, Cebrail Bana dedi ki ; Bu sudan icen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenabu Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir

Nisan Yağmuru ile ilgili başka bir Hadisi Şerif’te şoyle;

Beni hak Peygamber olarak gonderen Cenabu Hakk’a yemin ederim ki, cocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına icirirse, Allahu Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına icirirse, bu su ona (sıhhati icin) yeterlidir İcen kimsenin balgamını keser

Ruzgar ona zarar vermez, cirkin haller kendisine isabet etmez Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz Alaca hastalığından korkmaz Goğus ağrısı cekmez Kalbine gelen vesvese (evham), gonlunden cıkar gider

Kendini cok beğenmek, hased, kibir, duşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dunyada yaşayan her fani (gecici) olanlar icin Allahu Teala’nın izni ile fayda vericidir

Geri