AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nisa hangi ulkeden geldi?

Editör

Yeni Üye

Nisa hangi ülkeden geldi?​

Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya geldi. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başladı.

Nisa çek mi?​

Survivor Nisa, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

Survivor Nisa şu anda ne yapıyor?​

Survivor Nisa şu anda ne yapıyor?
6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl …

Ayşe Survivor kim?​

Ayşe Survivor kim?
Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğdu. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi’nde okuyor. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendiğini söyledi. Ayşe Yüksel mesleği itibariyle sporun içinden gelen bir yarışmacı olarak dikkat çekiyor.

Nisa Bölükbaşı kimdir vikipedi?​

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

Survivor Nisa annesi Türk mü?​

Nisa’nın babası Türk annesi Prag’lıdır. Eğitimini burada tamamlayan Bölükbaşı, üniversitede mimarlık eğitimi almıştır. Genç yarışmacı Nisa Bölükbaşı, 23 yaşında. Aslen mimar olan Nisa Bölükbaşı, sporla henüz 3 aylıkken annesi ile yüzerek başlamış.

Nisa Bölükbaşı babası aslen nereli?​

Nisa Bölükbaşı babası aslen nereli?
Bu kapsamda ünlü isim Çek Cumhuriyeti’nin başkenti olan Prag’da gözlerini dünyaya açmıştır. Annesi Çekya vatandaşı olan güzel oyuncunun babası ise Türk vatandaşıdır. Dolayısıyla Nisa Bölükbaşı Türk ve Çek olmak üzere çifte vatandaşlık hakkına sahiptir.

Nisa mesleği ne?​

Nisa mesleği ne?
Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Survivor Nisa anne babası nereli?​

Survivor 2022 Ayşe Yüksel Nereli?​

“Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de doğdum. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde 2. Sınıf öğrencisiyim. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldım ayni zaman da 7. Sınıfta haltere başladım ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldum. 1 yıl yaptıktan sonra bıraktım ve voleybola başladım.

Sude Survivor kimdir?​

Sude Survivor kimdir?
11 Mayıs 1996 İzmir doğumlu Sude Burcu’nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Sude, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor.

Evrim Survivor kim?​

Evrim Survivor kim?
Evrim Keklik, 14 Mart 1991 doğumlu Türk voleybolcu, televizyon kişisidir. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Evrim Keklik, baba tarafından aslen Çankırılıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Fenerbahçe’de voleybola başladı.

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğmuştur. Anneleri Çekya vatandaşı, babası ise Türk vatandaşıdır. Dolayısıyla Nisa Bölükbaşı, Türk ve Çek olmak üzere çifte vatandaşlık hakkına sahiptir. Nisa'nın babası aslen Türk'tür ve annesi Praglıdır.

Nisa Bölükbaşı, genç yaşlarından itibaren spor ile iç içe bir hayat yaşamıştır. 6 yaşında Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başlamış, sonra tenis, kayak ve son olarak voleybol gibi spor dallarında da faaliyet göstermiştir. 15 yaşında yüzmeyi bırakarak yüzme hocası olmuş ve hayatını takım sporlarıyla sürdürmek için voleybola yönelmiştir.

Nisa'nın mesleği tenis sporcusu ve yüzme antrenörüdür. Profesyonel kariyerine tenis oynayarak başlamış ve daha sonra antrenörlük yapmıştır.

Survivor Nisa'nın annesi Türk, babası ise Praglıdır. Eğitim hayatını Prag'da tamamlayan Nisa, üniversitede mimarlık eğitimi almıştır. Şu anda sporcu kimliğinin yanı sıra antrenörlük de yapmaktadır.

Geri