AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nina Ricci hangi ulkenin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nina Ricci hangi ülkenin?​

Nina Ricci, 1883’te İtalya’nın Torino kentinde Maria Nielli olarak dünyaya geldi.

Nina Ricci ne markası?​

Nina Ricci Paris, 1932 yılında Maria Nina Ricci tarafından kurulan kozmetik ürünler markasıdır. Marka 1998 yılında Antonio Puig SA tarafından satın alındı. Avrupa’da 4 ve Meksika’da olmak üzere beş üretim tesisine sahip firmanın ürünleri 150 ülkede satılmaktadır.
Nina Ricci nasıl bir koku?
bu parfümü aldım ama kokusuna da bayıldım çok güzel hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz şişesi de çok hoş kokusu da biraz geç gönderdiler ama değdi. parfümü ilk sıktığınızda kokusu ağır geliyor ama bir süre sonra çok hoş bir koku kalıyor üzerinizde. kokusu da kalıcı. nina ricci benim kış ayları için favori parfümüm.

Bargello 285 Hangi parfüm?​

Cevap: Merhabalar efendim ikili olarak gönderilmektedir.Koku nına ricci nina olarak geçmektedir.

Bargello 235 Hangi parfüm?​

Soru: orijinal koku nedir? Cevap: Merhabalar efendim Roberto cavallı – Cavallı 2012 olarak geçmektedir.
Roberto Cavalli nasıl bir koku?
Roberto Cavalli Essenza provokatif acıbadem üst notasıyla açılış yapıyor. Bu dramatik başlangıç, sıcak ve baştan çıkarıcı kalp notası olan saf portakal çiçeğine evriliyor. Kapanış notası olan vanilya, kattığı gizemli dokunuşla, arkasında baş döndürücü ve merak uyandıran bir iz bırakıyor.

Bargello 237 Hangi parfüm?​

Bargello 237 Kadın Floral Edp Parfüm 50 Ml.

Roberto Cavalli Paradiso nasil?​

1. kokusundan çok hoşlandığım, ancak cavalli nin yeni çıkanı olduğu için objektif yorum bulamadığımdan almaya cesaret edemediğim parfüm. yoğunluklu olarak çiçeksi bir kokusu var ve bana kalıcı gibi geldi. şişesi de pek zarif. 2. sevgililer günü hediyem olan parfüm 🙂 bir parfüm böyle mi güzel kokabilir .
Bargello 227 Hangi parfüm?
Soru: bu parfüm hangi markanın muadili acaba? Cevap: Merhaba mon Paris muadili efendim .

Zara Red Temptation neyin muadili?​

maison francis kurkdjian baccarat rouge 540 muadili olarak üretilmiş. kör alım yaparak mağazada denemeden aldım. kesinlikle bu şekilde alınmaması gereken bir parfüm. kokusu batikona benziyor maalesef. kalıcı bir koku hatta zara parfümleri içerisinde en kalıcısı olabilir. çevremden genellikle olumlu yorum aldım ama …

DP R1 hangi parfüm?​

R1 Robert Kavanna Kadın Parfüm.
Roberto Cavalli Paradiso ne kadar?
Seçenekler: 30 ml. 50 ml13,10 TL/ml. 75 ml5,35 TL/ml.

Bargello 227 ne kokusu?​

Turunçgil, fresh, meyveli, paçuli, şekerli, beyaz çiçek notalarını barındırır.

Zara Red Temptation nasıl kokuyor?​

Safran, kehribar ve sedir ağacı notaları saçan koku. Şık, yoğun ve kalıcı bir koku.
Maison Francis Kurkdjian nasıl bir koku?
yaklaşık bir senedir extrait olanını kullanıyorum . gideceğim yere ben gitmeden 1 dakika önce kokum gidiyor , parfümü sıktığım kazak yıkanana kadar sanki ilk kez sıkmışım gibi kokuyor , gardroptaki diğer kıyafetlere bile siniyor ve bir o kadar da hafif ve fresh . gerçekten muhteşem koku . gerçekten muhteşem bir koku.

Geri