Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Niloya nasil bir seydir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Niloya nasıl bir şeydir?​

Niloya, nehir kenarında kurulu, tarım ve hayvancılıkla uğraşılan şirin bir köyde dünyaya gelmiş bir kız çocuğudur. Oyunlar oynamayı, şarkılar söylemeyi çok sever ve kaplumbağası Tospik, en yakın arkadaşıdır. Bazen bir kelebeği kovalayarak, bazen de kaplumbağasının sırtında hayaller diyarında gezerek mutlu olur.

Araba markalarını söyler misin?​

Şimdilik Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Renault, Skoda, Fiat, Hyundai, Audi, Toyota, Porsche ve MINI olmak üzere 12 otomobil markası için mevcut olan mobil uygulama, diğer otomobil markaları için de geliştirilmeye devam ediyor.
Niloya ismini mutluluktan almaktadır. Annesi kızının isminin Nil olmasını babası ise oya olmasını istemiştir. Dedesi her ikisininde istediği olsun der ve adını Niloya koyar.
Araba markalarını nasıl öğrenebilirim?
Satıcı ile iletişime geçip şasi numarasını istedikten sonra internet üzerinden şasi numarası sorgulaması yapan siteleri ziyaret etmelisiniz. Burada aracın üretim yılı, model ismi, üretim yeri ya da motor hacmi gibi kritik bilgileri görebilirsiniz.
Hangi araç hangi ülkeye ait?
1.1. Otomobil Markaları ve Ülkeleri:

Niloya’nın evi hangi şehirde?​

Niloya markasının lisansörü olan Senteries firmasının, Türkiye’de ilk defa “alan lisanslaması” yaparak Ankara’da kurduğu Niloya Köyü, Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Öztürk’ün katıldığı törenle açıldı.

Pepe neden yayından kaldırıldı?​

Bütün çocukların severek izlediği Pepe çizgi dizisinin TRT ekranlarından kaldırılma nedeni hikayenin yetersiz bulunması oldu. TRT Çocuk, Pepe’nin yeni bölümleri geç yenilendiği ve hikayelerini yeterli bulmadığı için çocukların sevdiği çizgi film olan Pepe’yi kaldımaya karar verdi.

Geri