Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Nike iade nasil oluyor?

Editör

Yeni Üye

Nike iade nasıl oluyor?​

NIKE SİPARİŞİMİ NASIL İADE EDERİM?
- Aşağıdaki düğmeye tıkla. Siparişini seç ve “İADEYİ BAŞLAT” düğmesine tıkla.
- İade bilgilerini gir.
- İade edeceğin ürünü sağlam bir şekilde paketle, sana iletilen formları ekle ve iade etiketini yapıştır.
- İadeni sana en yakın PTT ofisine götür.

Nike iade süresi kaç gün?​

Nike iade süresi kaç gün?
Ürünün teslim edilmesinin üzerinden 30 günden fazla zaman geçtiyse ürününü iade etmek için bizimle iletişime geç. Teslimatının üzerinden 30 günden fazla zaman geçen ürünler yıkanmamış ve giyilmemiş olmalıdır.

Nike fiş olmadan değişim yapılır mı?​

Mağaza yetkilileri de fiş fatura olmadan kesinlikle değişim olmayacağını belirttiler.

Iade süresi ne kadar?​

Iade süresi ne kadar?
(1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.
Nike mağazasında iade var mı?​
Nike perakende mağazalarından satın alınan ürünler mağazaya iade edilmelidir. Mağaza iade politikalarımızın çevrimiçi iade politikalarımızdan farklı olabileceğini aklında bulundur. Politikaları ile ilgili sorularını mağazaya sorabilirsin.

Nike para iadesi var mı?​

Nike para iadesi var mı?
Ürünlerin iade merkezimize geldiğinde iadeni işleme koyarız ve genellikle dört iş günü içinde orijinal ödeme yönteminle ödeme iadesi yaparız. Geri ödemeyi gerçekleştirdiğimizi bildirmek için sana bir e-posta göndeririz. İade edilen tutarın hesabına yansıması ekstra 10 iş gününü bulabilir.

Fişsiz iade oluyor mu?​

Maliye Bakanlığının, belge düzenine ilişkin mevzuatı, iadeye engel değildir. Dolayısıyla pek çok işletmenin, “fişiniz yok, ilgili mevzuata göre iade alamayız” şeklinde mazereti geçerli bir mazeret olarak kabul edilemez.

Nike değişim nasıl yapılır?​

Nike değişim nasıl yapılır?
Siparişini değiştirmenin en iyi yolu, istediğin ürün için yeni bir sipariş vermek ve elindeki ürünü iade etmektir. Defolu veya hatalı ürünleri nasıl iade edebilirim? Tüm ayakkabı ve ekipmanlarımızın arkasındayız. Ürünün defolu veya hatalı ise ve Nike alışverişinin üzerinden 30 günden az zaman geçtiyse ürünü iade et.

Ayakkabi iadesi olur mu?​

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Kullanılmış ayakkabı iade edilebilir mi?​

Kullanılmış ayakkabı iade edilebilir mi?
4822 sayılı tüketici kanununa göre aldığın ürünü geri verebilirsin!
Nike ayakkabı kaç ay garantili?​
Nike siparişini satın aldıktan sonra en geç 30 gün içinde iade edebilirsin. Nike ayakkabılarında veya giysilerinde üretim tarihinden (ayakkabıların veya giysilerin etiketinde bulunabilir) itibaren iki yıl içinde malzeme veya işçilik hatası oluşursa bu ürünleri iade edebilirsin.

NIKE SİPARİŞİMİ NASIL İADE EDERİM?
NIKE siparişinizi iade etmek için adımlar oldukça basittir:
1. Adım: NIKE web sitesine gidin ve hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sipariş geçmişinize gidin ve iade etmek istediğiniz ürünü seçin.
3. Adım: İade işlemini başlatmak için "İADEYİ BAŞLAT" düğmesine tıklayın.
4. Adım: İade bilgilerinizi girin ve gerekli formları doldurun.
5. Adım: İade edeceğiniz ürünü sağlam bir şekilde paketleyin ve size iletilen formları ekleyin.
6. Adım: Paketinize iade etiketini yapıştırın.
7. Adım: İade edeceğiniz ürünü en yakın PTT ofisine götürerek iade işlemini tamamlayın.

NIKE İADE SÜRESİ KAÇ GÜN?
NIKE'dan satın aldığınız ürünleri iade etmek isterseniz, teslimat tarihinden itibaren 30 gün içinde iade gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, 30 günden fazla bir süre geçtiyse ve ürünler yıkanmamış ve giyilmemiş durumda ise, iade işlemi için NIKE ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

NIKE FIŞSIZ İADE OLUYOR MU?
Düzenlenmiş mevzuata göre, her ne kadar fiş veya fatura olmadan iade yapmak zorunlu olmasa da, mağaza yetkilileri genellikle iade işlemlerinde fiş veya fatura talep edebilirler. Bu yüzden iade işlemi yaparken yanınızda fiş veya faturanızın olması tavsiye edilir.

NIKE PARA İADESI VAR MI?
NIKE'dan iade ettiğiniz ürünlerin iadesi işleme alındıktan sonra genellikle dört iş günü içerisinde orijinal ödeme yönteminizle ödeme iadesi gerçekleştirilir. Ancak, bankalar arasındaki süre farklılıkları nedeniyle hesabınıza yansıması ekstra 10 iş günü sürebilir.

NIKE DEĞİŞİM NASIL YAPILIR?
NIKE'dan aldığınız bir ürünü değiştirmek isterseniz, en iyi yol istediğiniz yeni ürün için yeni bir sipariş vermek ve elinizdeki ürünü iade etmektir. Eğer ürün defolu veya hatalı ise ve iade etmek istiyorsanız, ürünü iade etmeden önce NIKE ile iletişime geçmeniz önemlidir.

KULLANILMIŞ AYAKKABI İADE EDILEBILIR MI?
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında, aldığınız ürünü kullanmış olsanız bile belirli süreler içerisinde geri verme hakkınız bulunmaktadır. Ancak, iadenin kabul edilmesi için ürünün kullanımından kaynaklanan herhangi bir hasarın olmaması önemlidir.

NIKE AYAKKABI KAÇ AY GARANTILI?
NIKE ayakkabılar ve giysiler, üretim tarihinden itibaren iki yıl içinde malzeme veya işçilik hatalarına karşı garanti kapsamındadır. Eğer üründe bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve hata ürün alımından itibaren 30 gün içinde ortaya çıkmışsa, ürünü iade edebilir veya değişim talep edebilirsiniz.

Geri