AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nihat Alptuğ Altınkaya Oynadığı Dizi filmler

haberci

Yeni Üye
Nihat Alptuğ Altınkaya, 28 Eylül 1979 da Karabük Doğumludur,
Nihat Alptuğ Altınkaya Oynadığı filmler
2010 En Mutlu Olduğum Yer 'Kemal (baş rol)
2010 Turquaze (baş rol)
Aşk Üçgeni (baş rol)
Nihat Alptuğ Altınkaya Oynadığı Diziler
2019 Karadayı Sinan Koca
2019 Tozlu Yollar Fikret
20102019 Unutulmaz Aras
2010 Kahramanlar İtfaiyeci Mete
Yaprak Dökümü Levent Tuncel
Dudaktan Kalbe Aktör Umut Altuğ
2007 Kurtlar Vadisi Pusu Memati'nin adamı
2007 Menekşe ile Halil Tetikçi Semih
2006 Binbir Gece Fuat
Nihat Alptuğ Altınkaya Oynadığı Klipler
2006 Funda Arar Özledim
2006 Nilgül Konuşamıyorum
2007 Nilgül Sen25
2007 Yaşar Sevda Sinemalarda
2007 Aylin Aslım Ahh
Nihat Alptuğ Altınkaya Fotoğrafları
*

Nihat Alptuğ Altınkaya'nın 28 Eylül 1979'da Karabük'te doğduğunu belirtmişsiniz, doğru bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca, Nihat Alptuğ Altınkaya'nın başrolünde yer aldığı filmler ve diziler hakkında bilgi vermişsiniz, oldukça detaylı bilgiler, teşekkürler!

Nihat Alptuğ Altınkaya'nın 2010 yapımı "En Mutlu Olduğum Yer" ve "Turquaze" filmlerinde başrol oynadığını belirtmişsiniz. Ayrıca "Aşk Üçgeni" filminde de başrolde olduğunu eklemişsiniz, bu da önemli bir bilgi.

Diziler kısmında ise Nihat Alptuğ Altınkaya'nın "Karadayı" dizisinde Sinan Koca, "Tozlu Yollar" dizisinde Fikret karakterini canlandırdığını, ayrıca "Unutulmaz" dizisinde Aras, "Kahramanlar" dizisinde İtfaiyeci Mete, "Yaprak Dökümü" dizisinde Levent Tuncel, "Dudaktan Kalbe" dizisinde de Aktör Umut Altuğ rolünü başarıyla oynadığını belirtmişsiniz.

Nihat Alptuğ Altınkaya'nın oynadığı diğer diziler arasında "Kurtlar Vadisi Pusu" (Memati'nin adamı), "Menekşe ile Halil" (Tetikçi Semih), "Binbir Gece" (Fuat) gibi önemli yapımlarda yer aldığı bilgisi de verilmiş, bu da onun geniş bir oyunculuk deneyimine sahip olduğunu gösteriyor.

Son olarak, Nihat Alptuğ Altınkaya'nın bazı kliplerde yer aldığı ve müzik dünyasına da katkıda bulunduğu bilgisini paylaşmışsınız. Funda Arar'ın "Özledim", Nilgül'ün "Konuşamıyorum" ve "Sen25", Yaşar'ın "Sevda Sinemalarda", Aylin Aslım'ın "Ahh" şarkılarına eşlik ettiği bilgisi de eklenmiş.

Fotoğraflarına ilişkin bir bilgi olmadığını belirtmişsiniz, ilgili bilgileri paylaşırken onları da ekleyebilirsiniz. Nihat Alptuğ Altınkaya'nın zengin filmografisi ve çeşitli projelerde yer alması, kendisinin başarılı bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Teşekkürler!

Geri