AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nigde Ogrenci sehri mi?

Editör

Yeni Üye

Niğde Öğrenci şehri mi?​

Niğde ufak ama şirin bir öğrenci kentidir.Her şehirde olduğu gibi Niğde’de de üniversite öğrencisi olmanın güzel ve kötü yanları vardır.

FBÜ özel mi?​

FBÜ özel mi?
Fenerbahçe Üniversitesi (FBÜ), Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ilgili vakfınca kurulan İstanbul’daki bir vakıf üniversitesi.

Fenerbahçe Üniversitesinde hangi bölümler var?​

Bölüm ve Programlar
- İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi. Ekonomi – İngilizce.
- İletişim Fakültesi. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık.
- Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi. Bilgisayar Mühendisliği – İngilizce.
- Sağlık Bilimleri Fakültesi. Beslenme ve Diyetetik.
- Spor Bilimleri Fakültesi.
- Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu.

Adu açılacak mı?​

Adu açılacak mı?
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü, 13 Eylül’de başlaması planlanan 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun 4 Ekim’e ertelendiğini açıkladı. Daha önce 13 Eylül olarak belirlenen eğitime başlama tarihi 4 Ekim’e ertelendi.
Niğde nasıl bir yer?​
İç Anadolu bölgesinin önemli şehirlerinden olan Niğde 10.000 yıllık tarihi bir geçmişe sahip. Termal Kaynakları, Arkeolojik kazılardan çıkartılan tarihi eserleri, kış ve dağ turizmi ile Niğde gezilmeye değer illerimizden. Şehrin genelde en önemli geçim kaynakları tarım ve hayvancılık.

Niğde Üniversitesi merkezde mi?​

Niğde Üniversitesi merkezde mi?
Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluunun bulunduğu Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi, şehir merkezinde olup, yeni terminalden binilecek servis veya halk otobüsü ile kolaylıkla ulaşılabilir.

Fenerbahçe Üniversitesi ücretli mi?​

Fenerbahçe Üniversitesi’ nde eğitim-öğretim ücrete tabidir.2021-2022 ders yılında yerleştirilen öğrenciler için kılavuzda belirtilen %50 indirimli kontenjanların eğitim-öğrenim ücreti; İktisadi, idari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tüm programları için 26.875 TL, Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı ücreti 26.875 TL’dir.

Fenerbahçe Üniversitesi burslu mu?​

Fenerbahçe Üniversitesi burslu mu?
Fenerbahçe Üniversitesi, YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sonuçlarına göre, %100 ve %50 burslarını sunmaktadır. İlk üç tercihinizde, başarı bursuna ilave olarak, başka bir vakıf üniversitesinden %100 burs dışında tercih yapmadan, Fenerbahçe Üniversitesi’ne yer verirseniz %25 tercih bursundan yararlanabilirsiniz.

Fenerbahçe Üniversitesi paralı mı?​

Fenerbahçe üniversitesine nasıl girilir?​

Fenerbahçe üniversitesine nasıl girilir?
Toplu Taşıma ile Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsü’ne Ulaşım. Tavşantepe-Kadıköy metro hattını kullanarak Kozyatağı Metro İstasyonu’nda inin. 14ŞB, 19E, 19M numaralı otobüslere “Kozyatağı Metro” durağından binip “Ataşehir Atatürk Mahallesi” ya da “Ataşehir Plazalar” adlı duraklarda inebilirsiniz.
ADÜ hibrit mi?​
Adnan Menderes Üniversitesi, uygulama ağırlıklı eğitimin yürütüldüğü bölümlerde hibrit eğitim modeline geçti. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun tavsiyesiyle hibrit eğitime geçildi. …

ADÜ kyk ne zaman açılacak?​

ADÜ kyk ne zaman açılacak?
Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü içinde bulunan KYK’ya bağlı 2 bin 392 kişilik öğrenci yurdu 2 ay içerisinde açılacak. Yüz yüze eğitim yapılacağı kararı sonrasında Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 4 Ekim’de açılmaya hazırlanıyor.

Niğde, hem şirin bir öğrenci kenti hem de tarihi bir geçmişe sahip olan İç Anadolu bölgesinin önemli illerinden biridir. Şehirde Niğde Üniversitesi bulunmaktadır ve üniversiteye ulaşım da oldukça kolaydır.

Fenerbahçe Üniversitesi ise Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilgili vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. İstanbul'da yer alan üniversitede çeşitli fakülteler ve bölümler bulunmaktadır. Öğrenciler belirli bir ücret karşılığında eğitim alabilirler ve burs olanakları da sunulmaktadır.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ise eğitim ve öğretim sezonunun başlangıç tarihini ertelemiş ve hibrit eğitim modeline geçmiştir. Üniversiteye kayıt yapacak öğrenciler için KYK'ya bağlı öğrenci yurdu da yakın zamanda açılacak.

Fenerbahçe Üniversitesi'ne giriş yapabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapabilir ve burs olanaklarından faydalanabilirsiniz. Üniversitenin ulaşımına dair detaylar da paylaşılmıştır.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, Niğde ve çevresindeki üniversiteler hakkında genel bilgiler verilmiştir. Video paylaşımınızı izlemek için teşekkür ederim. Eğer daha fazla detaya veya başka konularda yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Geri