AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nicki Minaj Grammy odulu aldi mi?

Editör

Yeni Üye

Nicki Minaj Grammy ödülü aldı mı?​

Nicki Minaj, “Aynı anda yedi şarkım listelerdeyken ve son on yılda herhangi bir kadın rap’çiden daha büyük ilk hafta rakamına sahipken – ki bu bir nesle ilham vermeye devam etti- Grammy’de bana en iyi yeni sanatçı ödülümün verilmediğini asla unutmayın. Ödülü beyaz adam Bon Iver’e verdiler” dedi.

Nicki Minaj kaç ödül aldı?​

Nicki Minaj kaç ödül aldı?
Ödüller yıllık olarak verilir ve BET’te canlı olarak yayınlanır. Minaj, yedi yıl üst üste En İyi Kadın Hip-Hop Sanatçısı ödülünü kazanan ilk ve tek kadın rapçi . Genel olarak, otuz üç aday arasından on iki ödül kazandı.

Carol maraj nereli?​

Carol maraj nereli?
İlk yılları Onika Tanya Maraj, 8 Aralık 1982 tarihinde Carol ve Robert Maraj çiftinin bir çocuğu olarak Trinidad ve Tobago’nun başkenti olan Port of Spain’in Saint James adlı banliyösünde doğdu.

Nicki Minaj müziği bıraktı mı?​

Pop müziğinin dünyaca ünlü isimlerinden Nicki Minaj, sosyal medya hesabından müziği bıraktığını açıkladı. 36 yaşındaki şarkıcı “Emekli olup bir aile kurma kararı aldım. Şimdi mutlu olduğunuzu biliyorum.

Nicki Minajı kim keşfetti?​

Nicki Minajı kim keşfetti?
Brooklyn plak şirketi Dirty Money Entertainment CEO’su Fendi, onun şarkılarını keşfetti ve bir temas kurarak Maraj’ı şirkete kattı. Başlangıçta adını “Nicki Maraj” olarak kullandı ancak daha sonra “Nicki Minaj” adını benimsedi ve “Gerçek adım Maraj.

Nicki Minajın çocuğunun babası kim?​

Nicki Minajın çocuğunun babası kim?
Rapçi Minaj ve eşi Kenneth Zoo Petty’nin ilk çocukları 30 Eylül’de doğdu.

Nicki evli mi?​

Kenneth PettyNicki Minaj / Eşi (e. 2019)

Nicki Minaj’ın kaç çocuğu var?​

Nicki Minaj’ın kaç çocuğu var?
ABD’li rapçi Nicki Minaj’ın bebeği dünyaya geldi. Rapçi Minaj ve eşi Kenneth Zoo Petty’nin ilk çocukları 30 Eylül’de doğdu. Çift, bebeğin adını henüz açıklamadı. Minaj, hamile olduğunu Temmuz ayında bir fotoğraf çekimiyle duyurmuştu.

Nicki Minaj cinsiyeti ne?​

Nicki Minaj cinsiyeti ne?
Nicki Minaj, The New York Times gazetesinin tüm zamanların en etkili kadın rapçisi olarak gösterilmiş, ikinci albümü Pink Friday: Roman Reloaded, dünya genelinde 1,5 milyondan fazla satmıştı.

Onika Tanya maraj nereli?​

Saint James, Port of Spain, Trinidad ve TobagoNicki Minaj / Doğum yeri

Nicki Minaj kocası kim?​

Nicki Minaj kocası kim?
Kenneth PettyNicki Minaj / Koca (e. 2019)

Nicki Minaj ne zaman evlendi?​

Nicki Minaj ne zaman evlendi?
21 Ekim 2019 (Kenneth Petty)Nicki Minaj / Evlilik tarihi

Eda Ece burnu estetik mi?​

Programda hayranlarından gelen ‘Hiç estetiğin var mı? ‘ sorusuna Eda Ece şöyle cevap verdi: ‘Her yerim orjinal, hiç estetik yaptırmadım yemin ederim ama benden daha güzel kızlar var estetikli halleriyle. ‘

Hangi ünlülerde estetik yok?​

Hangi ünlülerde estetik yok?
Estetik operasyonlara prim vermeyen ünlülerden biri de Özgü Namal. Namal hiç estetik cerrahların kapısını çalmadı. Şarkıcı Nil Karaibrahimgil de doğal güzellerden. O da hiç estetik operasyon geçirmedi.

Nicki Minaj, Grammy ödülü aldı mı sorusuna yanıt verirken, Nicki Minaj Grammy ödülü kazanamayıp "Gerçekten en iyi yeni sanatçı ben miydim?" diye sorduğu bir durumu hatırlatıyor. Minaj, yedi yıl üst üste En İyi Kadın Hip-Hop Sanatçısı ödülünü kazanan ilk ve tek kadın rapçi. Toplamda otuz üç adaylık arasından on iki ödül kazanmıştır. Ancak, Grammy'de en iyi yeni sanatçı ödülünü kazanamamıştır.

Nicki Minaj'ı keşfeden isim Brooklyn plak şirketi Dirty Money Entertainment CEO'su Fendi'dir. Fendi, Minaj'ın şarkılarını keşfedip onu şirkete katmıştır. Başlangıçta adını "Nicki Maraj" olarak kullanan Minaj, daha sonra "Nicki Minaj" adını benimsemiştir.

Nicki Minaj, Kenneth Zoo Petty ile evlidir. Çiftin 2020 yılında bir çocukları olmuştur. Minaj'ın çocuğunun babası olarak da Kenneth Zoo Petty belirtilmektedir.

Minaj, 2019 yılında Kenneth Petty ile evlenmiştir. Çiftin evlilik tarihi 21 Ekim 2019'dur.

Nicki Minaj'ın cinsiyeti kadındır. The New York Times gazetesine göre tüm zamanların en etkili kadın rapçisi olarak gösterilen Minaj, müzik kariyerinde büyük başarılara imza atmıştır.

Öte yandan, Eda Ece'nin estetik operasyonlar yapmadığını belirttiği ve doğal güzelliğine güvendiğini ifade ettiği bilgileri de paylaşıldı. Ayrıca Özgü Namal ve Nil Karaibrahimgil gibi ünlülerin de estetik operasyonlara başvurmadıkları bilgisi verildi.

Geri