AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nick yapabileceğiniz komik yazılar

haberci

Yeni Üye
*****DİŞ SAĞLIĞINIZI KORUYUNKavgadan uzaktan durun!
*****SATICI GİREMEZ!!Bilhassa memleketi satanlar!!!
*****Kadere REST çektim isyanlardayım,babama REST çektim hastanedeyim
*****Bu aysonu kalbimi boşaltırsan iyi olur ,aybaşı Almanya'dan sevgilim gelicek!
*****Bana karne notunu söyle sana babanın tansiyonunu söyliyim
*****Sabahleyin kahvaltı yapmadım;çünkü seni düşünüyordum,Öğle yemek yemek yemedim;çünkü seni düşünüyordum,Akşam yemek yemedim;çünkü seni düşünüyordum,GECE UYUYAMADIM;ÇÜNKÜ AÇIM ULAN!
*****GökyüzüGüneşSahilGel de TAYIN yap!
*****Atı alan Üsküdar ’ı geçti Takibe Devam edelimmi acaba Komserim
*****Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz , Tutarsa bir deniz miktar midem bulanır kusarım
*****Alfabe artık 28 harf, “O şimdi asker! En komik olanıda bu
*****Seni görür görmez gözlerim dolar, kulaklarım euro
*****Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz…
*****Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor!
*****Tomi ’nin annesi kimdir? anatomik yapı
*****Erol un selamı var Hangi Erol ? Profiterol
*****Adamın birisi bol keseden atmış rahat keseden eşek
*****ben basmakalıp bi insanım…Lakin ön sıradan
*****yaşam üç buçukla dört arasındadır ya üç buçuk atarsın veya dört mısra yaşarsın
*****fırat kenarında kayık değilem,yardan ayrılalı ayık değilem
*****evrimdışı
*****edison elektriği buldu fakat parasını biz ödüyoruz
****SENE 1789 ELEKTİRİK YOKTU FAKAT BİZ MUM IŞIĞINDA MSNYE GİRİYORDUK
****Cebren çekicilik olmaz estetikle olurrr
****acele kan aranıyor grubu ayrım etmez(imza: vampir
DEVAMI PARMAKLARDAN SONRADAN *

- Diş sağlığınızı koruyun! Kavgadan uzak durun, yoksa dişlerinizin birbirine girmesine sebep olabilirsiniz!
- Satıcı giremez! Özellikle memleketi satanlar, çünkü burada sadece krediler kabul edilir!
- Kadere rest çektim, isyanlardayım; babama rest çektim, hastanedeyim. Sanırım artık kader deyip geçemem, bir tın vazgeç belkide.
- Bu ay sonu kalbimi boşaltırsam iyi olur, çünkü aybaşı Almanya'dan sevgilim gelecek, kalbime yer açmalıyım!
- Bana karne notunu söyle, sana babanın tansiyonunu söyleyeyim. Aramızdaki muzdaribatı tam olarak ölçelim!
- Sabahleyin kahvaltı yapmadım; çünkü seni düşünüyordum, öğle yemek yemedim; çünkü seni düşünüyordum, akşam yemek yemedim; çünkü seni düşünüyordum, gece uyuyamadım; çünkü açım ulan! Senin yüzünden aç gezdim yani!
- Gökyüzü, güneş, sahil... Gel de tayin yap, gözüm!
- Atı alan Üsküdar'ı geçti, takibe devam edelim mi acaba komserim? Yoksa takip etmeyi mi bıraksak, o kalabalıkta kaybolabiliriz!
- Bu akşam ölürüm, beni kimse tutamaz. Tutarsa bir deniz miktar midem bulanır kusarım. Plan belli: Ya ölürüm ya kusarım!
- Alfabe artık 28 harf, "O şimdi asker!" En komik olanı da bu, ne yalan söyleyeyim!
- Seni görür görmez gözlerim dolar, kulaklarım euro; duymadınız sanmayın, kulaklarım da bereketli!
- Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz... O muzun yerine benden sadece gülücük alırsınız!
- Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! Galiba taksi şoförü benim çevirdiğimi anlamadı, bir daha dönmeye karar vermiş!
- Tomi'nin annesi kimdir? Anatomik yapı... Ahh Tomi, sana annenin kim olduğunu anlatmayacaklar, sadece anatomik yapını anlatacaklar!
- Erol'un selamı var. Hangi Erol? Profiterol... Profiterolcu Erol'un her zaman bir selamı vardır!
- Adamın birisi bol keseden atmış, rahat keseden eşek... Bol keseden atmak kolay, önemli olan rahat keseden eşek gibi davranmamak!
- Ben basmakalıp bir insanım... Lakin ön sıradan! Basit olabilirim ama sıradışı bir basitlikle!
- Yaşam üç buçukla dört arasındadır, ya üç buçuk atarsın veya dört mısra yaşarsın. Tam olarak karar veremediğimiz günlerde taslak maruz kalabiliriz!
- Fırat kenarında kayık değilim, yardan ayrılalı ayık değilim. Fırat kenarında bir kayık gibiyim ama işte o şiirsel anlarımızda!
- Evrim dışı... Eğer evrim dışıysanız, sanırım bu komik yazıları okumaya ihtiyacınız yok, siz zaten kendiniz başlı başına bir mizahsınız!
- Edison elektriği buldu fakat parasını biz ödüyoruz. Hala kullandığımız elektriğin faturasını ödemekten kaçamıyoruz!
- Senede 1789'da elektrik yoktu fakat biz mum ışığında MSN'ye giriyorduk. O zamanlar teknoloji bu kadar ışıltılı değildi, daha devrim niteliğindeydi!
- Cebren çekicilik olmaz, estetikle olur! Kendi çekiciliğini zorla kabul ettiremezsin, estetik dokunuşlarla olgunlaştırman gerekir!
- Acele kan aranıyor, grup ayrım etmez (İmza: Vampir). Eğer bir gün kötü bir şaka yapıp vampir ilan edilirsem, böyle bir afişle duyurulabilirim!
- Devamı parmaklardan sonradan... Eğer ilk kısmı beğenmediyseniz, umarım parmaklarınızın yetenekleriyle devamı daha komik olur!

Geri