AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nicin Baktın Bana Oyle Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Nicin Baktın Bana Oyle Şarkı Sozleri
Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir durma soyle
Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir bana soyle
Durgun sular gibi
İcli duygular gibi
Gozlerinde sevda var
Derin uykular gibi
Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir durma solyle
Gul dalında gonca guler
Bulbul sevdasında ciler
Soyle dermanın olayım
Dertli olan deva diler
Nicin baktın bana oyle
Derdin nedir durma solyle
Mahsunsun,hayransın
O guzel gozlerle surmeli ceylansın
Ey hilal kaşlı ağlıyormusun kirpiğin yaşlı
Ben senin nen olayım,kulun kolen olayım

Bu şarkının sözleri oldukça duygusal ve romantik bir temaya sahip. Şarkının genelinde bir aşkın derinliklerine, içsel duygulara ve sevgiye vurgu yapılıyor. Şarkının bir aşk acısıyla yüzleşme ve derman arayışıyla ilgili olduğu anlaşılıyor. Ayrıca, sevilen kişinin güzellikleri ve yaralarıyla ilgili detaylar da şarkıda dikkat çekiyor.

Şarkı, karşı tarafa yöneltilen sorularla başlıyor ve derdin nedir sorusuyla devam ediyor. Sevdanın derinliklerine, duygusal suların duruluğuna atıfta bulunularak aşkın temsili betimlemelerle anlatılıyor. Şiirsel bir dil kullaansılyla, sevgilinin güzellikleri ve acı dolu gözleriyle ilgili detaylar da işleniyor.

"Mahsunsun, hayransın, o güzel gözlerle süslü ceylansın" dizesinde, sevgi dolu bir şekilde sevilen kişi anlatılmaya çalışılmış. Son dizede ise "Ben senin nen olayım, kulun kolen olayım" ile sevilen kişiye olan bağlılık ve sadakat vurgulanıyor.

Bu şarkı sözleri, aşkın karmaşıklığını, sevginin gücünü ve derinliğini yansıtan duygusal bir içeriğe sahip. Aşkın ve özlem duygularının yoğun olarak hissedildiği bir şarkı olduğu anlaşılıyor.

Geri