AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nev Kimseye Etmem Şikayet Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Nev 2019 Albumu Kimseye Etmem Şikayet,
Nev Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozleri
kimseye etmem şikayet
ağlarım ben halime
kimseye etmem şikayet
ağlarım, ben halime
Titrerim mucrim gibi
baktıkca istikbalime
Perdei zulmet cekilmiş
korkarım ikbalime
Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime

Nev'in "Kimseye Etmem Şikayet" adlı şarkısı gerçekten derin duyguları ifade eden dokunaklı bir eserdir. Sözleriyle dinleyiciye içsel bir yolculuk vaat eder. Şarkının melodisi ve atmosferiyle birleşen bu duygu yüklü sözler, dinleyicinin hislerine tercüman olur.

"Kimseye etmem şikayet
Ağlarım ben halime
Kimseye etmem şikayet
Ağlarım, ben halime"

Bu kısımdaki sözlerde, şarkının ana teması olan içsel çöküntü ve duygusal yalnızlık vurgulanmaktadır. Şarkının anlatımındaki yoğun ve içli hava, dinleyicinin duygusal dünyasına dokunacak şekilde işlenmiştir.

"Titrerim mucrim gibi
Baktıkça istikbalime
Perde-i zulmet çekilmiş
Korkarım ikbalime"

Bu bölümde ise şarkıda melankoli ve umutsuzluk temasının güçlü bir şekilde işlendiğini görüyoruz. "Mucrim gibi titremek" ifadesi, suçluluk duygusuyla titreyen birini anlatırken, "istikbalime bakarken titremek" ise geleceğe yönelik belirsizliklerle dolu bir korkuyu ifade eder. Aynı zamanda "Perde-i zulmet çekilmiş" cümlesiyle de karanlık bir perde altında korku ve endişenin hakim olduğu bir atmosfer betimlenmektedir.

Eser, duygu yüklü sözleri ve etkileyici melodisiyle dinleyicisine farklı duygular yaşatmayı amaçlar. Sözlerindeki derin anlamlar ve duygusal derinlik, dinleyicinin duygularına tercüman olurken aynı zamanda onu derin bir düşünceye sevk eder. Nev'in yorumuyla bu şarkı, içten gelen duyguları ve çözüm arayışını ustaca ifade eder.

Geri