AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Netflix hangi ulkelerde izleniyor?

Editör

Yeni Üye

Netflix hangi ülkelerde izleniyor?​

Netflix hizmetleri Çin anakarası (yerel kısıtlamalar nedeniyle), İran, Suriye, Kuzey Kore, Rusya (Rusya’nın Ukrayna işgali nedeniyle) ve Kırım (ABD’nin yaptırımları nedeniyle) dışında tüm dünyada kullanılabilmektedir. Şirketin Türkiye, ABD, Brezilya, Hollanda, Hindistan, Japonya ve Güney Kore’de ofisleri bulunmaktadır.

Netflix hangi ülkelerde yasak?​

Netflix hangi ülkelerde yasak?
Netflix; Çin, Kırım, Kuzey Kore, Rusya ve Suriye’de mevcut değildir.

Netflix de ülke nasıl değiştirilir?​

Her adımda neler yapmanız gerektiği ile ilgili detaylı bir kılavuz:
- En iyi VPN’lerden birini seçin.
- 2. VPN’i bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza yükleyin.
- 3. İstediğiniz Netflix içeriğinin olduğu ülkedeki bir sunucuya bağlanın.
- Netflix’i açın, yeni dizi ve filmlerinizin keyfini çıkarın!

Netflixte ne kadar içerik var?​

Netflixte ne kadar içerik var?
Reviews.org yaptığı araştırmada Netflix’te ne kadar içerik olduğunu ve ortalama bir kullanıcının bu içeriklerin ne kadarını izlediğini ortaya koydu. Şu an Netflix kütüphanesinde 36.667 saatlik içerik bulunuyor ve bu sayı her gün değişiyor.
Netflix diğer ülkelerde ne kadar?​
Netflix’in En Ucuz Olduğu Ülkeler Açıklandı…Türkiye en ucuz abonelik listesinde 2. sırada yer alırken, ilk sırayı Arjantin 4,67 dolar ile dolduruyor.
- Brezilya – 6,18 dolar.
- Kolombiya – 7,04 dolar.
- Peru – 8,49 dolar.
- Hindistan – 8,81 dolar.
- Filipinler – 9,16 dolar.
- Güney Afrika – 9,44 dolar.

Netflix Çinde neden yasak?​

Netflix Çinde neden yasak?
Netflix, Çin’de hizmet vermek için girişimlerini sürdürüyor ancak ülkede yaygın korsanlık, sansür ve hükümetin sıkı medya yönetmelikleri, platformun Çinli seyirciyle buluşmasına engel oluyor. Suriye, Kuzey Kore ve Rusya’nın ilhak ettiği Kırım’da ABD’nin yaptırımları nedeniyle Netflix faaliyet gösteremiyor.

Netflix Türkiyede kaç üyesi var?​

New York merkezli haftalık dergi Variety tarafından paylaşılan bilgiye göre Netflix’in Türkiye’deki abone sayısı “3,5 milyondan fazla”.

Netflix şu an kim izliyor?​

Netflix şu an kim izliyor?
Hesabınızdaki her bir profilde izlenen dizileri ve filmleri görebilirsiniz. Bir web tarayıcısından Hesap sayfanıza gidin. Görmek istediğiniz profilin Profil ve Ebeveyn Kontrolleri ayarlarını açın. İzleme etkinliği öğesini seçin.

Netflix yurtdışında izlenir mi?​

Çok basit. Çünkü sahipler ve / veya yapımcılar içeriği yalnızca Türkiye’de yayınlanmak üzere Netflix’e sattılar. Yani Türkçe Netflix yurtdışı izleme imkânı bu nedenle mümkün olmuyor. Kısaca, yurtdışından Netflix Türkiye izlemek için bağlantınızın bir Türkiye sunucusu aracılığı ile olması gerekiyor.

Netflix hangi ülkede daha ucuz?​

Netflix hangi ülkede daha ucuz?
Arjantin ve Türkiye’nin ardından Netflix platformunu en ucuza kullanan ülkeler sırası ile Brezilya (6.18 $), Kolombiya (7.04 $), Peru (8.49 $), Hindistan (8.81 $), Filipinler (9.16 $) ve Güney Afrika (9.44 $) olmuştur.
Avrupa’da Netflix Avrupa’da ne kadar?​
NETFLIX yönetimi aldığı kararla standart aylık abonelik ücreti 1 euro arttırdı. Daha önce 11 euro 99 cent olan ücret, bundan böyle 12 euro 99 cent olacak. En yüksek abonelik ücreti ise 2 euro yükseldi. Abonelerin Netflix’e aylık ödediği 15 euro 99 centlik ücret bundan böyle 17 euro 99 cent olacak.

Netflix'in hangi ülkelerde mevcut olduğunu ve nerede yasaklı olduğunu detaylı bir şekilde açıklayan bilgilere göz attım. Netflix'in Çin, Kırım, Kuzey Kore, Rusya ve Suriye gibi ülkelerde bulunmadığını gördüm. Aynı zamanda Türkiye, ABD, Brezilya, Hollanda, Hindistan, Japonya ve Güney Kore gibi ülkelerde Netflix ofislerinin bulunduğunu öğrendim.

Netflix'in içerik sayısıyla ilgili yapılan bir araştırmada, şu anda Netflix kütüphanesinde 36.667 saatlik içerik bulunduğu ve bu içerik miktarının her gün değiştiği belirtiliyor. Ayrıca Netflix'in farklı ülkelerdeki abonelik ücretlerine dair bilgileri de paylaşılmış. Arjantin'in en ucuz abonelik ücretiyle öne çıktığını görüyoruz.

Netflix'in Çin'de neden yasaklandığına dair detayları da inceledim. Çin'deki korsanlık, sansür ve sıkı medya yönetmelikleri gibi nedenlerle Netflix'in Çin'de hizmet veremediğini öğrendim. Benzer şekilde Suriye, Kuzey Kore ve Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'da da ABD'nin yaptırımları nedeniyle Netflix'in faaliyet gösteremediğini fark ettim.

Ayrıca, Netflix'in Türkiye'deki abone sayısının 3.5 milyondan fazla olduğu bilgisine de ulaştım. İzleyicilerin Netflix hesaplarından izleme etkinliklerini görmeleri için nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda bilgi de verilmiş.

Son olarak, Netflix'in hangi ülkelerde daha uygun fiyatlarla sunulduğu hakkında bir liste ve Avrupa'da Netflix'in abonelik ücretlerinde yapılan değişikliklere dair bilgi de mevcut. Netflix'in farklı ülkelerdeki fiyatlandırma politikalarını anlatan bu bilgileri dikkate aldım. Eğer bu konularla ilgili başka sorularınız veya daha fazla detay isteğiniz varsa, ben buradayım!

Geri