- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Nereye şikayet edebilirim?
BTK Tüketici Sitesi. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi’ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir.Okul idaresi nasıl şikayet edilir?
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, “MEBİM 147” hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “444 0 632” telefon hattı kuruldu.Kaçak işyerleri nereye şikayet edilir?
Vergi ihbarı yazılı, tutanağa geçirilmek üzere sözlü, e devlet üzerinden başvuru suretiyle gerçekleştirilebilir. Ayrıca 189 Alo Maliye hattı aranarak da ihbarda bulunabilmektedir.
118 40 nereye şikâyet edebilirim?
internette ttnet arıza, türktelekom müşteri hizmetleri vb… arama yaparsanız bu numara linki çıkıyor. yoğun bir gününüzdeyseniz, tıklıyorsunuz. karşı taraf iyigünler nasıl yardımcı olabilirim diyor. siz de evde modemim arızalı sinyal gelmiyor diye anlatıyorsunuz.Kargo gelmedi nereye şikâyet edebilirim?
Kargom gelmedi diyorsanız; mevzuat gereği, gerekli maddeler kapsamında vatandaşlar, ilgili kargo firması ile iletişime geçtikten sonra hala sorun yaşıyorsa yaşadığı sorunu belirterek; elinizdeki bilgi ve evraklarla ilgili bakanlık olan Ulaştırma Bakanlığına ya da bölge müdürlüklerine şikâyet edebilirsiniz.Okul öğretmeni nereye şikayet edebilir?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada MEBİM Alo 147 Öğretmen Şikayet Hattı’nın yerinen MEBİM 444 0 632 hattının açıldığı belirtildi. Öğretmen, veli, öğrenciler ve eğitimle ilgili herkes bu hattı arayarak hizmet alabilir.