- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Neredeyse hotspot özelliğini tercih ediyorsunuz?
Bu çözüm sayesinde sağladığınız internet hizmetinden yararlanmak isteyenler kendi telefon numaralarıyla veya sizin sağlayacağınız bir kullanıcı adı/şifre ile internete bağlanabilirler. Hotspot özelliğini kullanmak için öncelikle “Ayarlar” bölümünde “Servis” ayarlarından Hotspot özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir.Hotspot Shield, internet erişimini engelleyen bir yazılımdır.?
Hotspot Shield. Hotspot Shield, tüm güncel işletim sistemleri üzerinde çalışabilen basit fakat etkili bir sanal ağ ( VPN) yazılımıdır. Hotspot Shield sayesinde bilgisayarınızdan yaptığınız internet erişiminin ayrıca bir güvenli katmanda filtrelemesi yapılır.Neredeyse hotspot girişi nasıl yapılır?
Ardından Hotspot yönetim paneli için bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gerekmektedir, alt kısımda ise Hotspot servisinin çalışacağı arayüzü belirtmeniz gerekmektedir. Yukarıdaki giriş ayarlamalarını yaptıktan sonra ileri butonunu tıkladığınızda ise aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Hotspot seçenekleri karşınıza gelecektir.
Neredeyse hotspot’i aktif etmek gerekir?
Hotspot özelliğini kullanmak için öncelikle “Ayarlar” bölümünde “Servis” ayarlarından Hotspot özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir. Ardından Hotspot yönetim paneli için bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gerekmektedir, alt kısımda ise Hotspot servisinin çalışacağı arayüzü belirtmeniz gerekmektedir.