Neredeyse hotspot ozelligini tercih ediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Neredeyse hotspot özelliğini tercih ediyorsunuz?​

Bu çözüm sayesinde sağladığınız internet hizmetinden yararlanmak isteyenler kendi telefon numaralarıyla veya sizin sağlayacağınız bir kullanıcı adı/şifre ile internete bağlanabilirler. Hotspot özelliğini kullanmak için öncelikle “Ayarlar” bölümünde “Servis” ayarlarından Hotspot özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir.

Hotspot Shield, internet erişimini engelleyen bir yazılımdır.?​

Hotspot Shield. Hotspot Shield, tüm güncel işletim sistemleri üzerinde çalışabilen basit fakat etkili bir sanal ağ ( VPN) yazılımıdır. Hotspot Shield sayesinde bilgisayarınızdan yaptığınız internet erişiminin ayrıca bir güvenli katmanda filtrelemesi yapılır.
Neredeyse hotspot girişi nasıl yapılır?
Ardından Hotspot yönetim paneli için bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gerekmektedir, alt kısımda ise Hotspot servisinin çalışacağı arayüzü belirtmeniz gerekmektedir. Yukarıdaki giriş ayarlamalarını yaptıktan sonra ileri butonunu tıkladığınızda ise aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Hotspot seçenekleri karşınıza gelecektir.

Neredeyse hotspot’i aktif etmek gerekir?
Hotspot özelliğini kullanmak için öncelikle “Ayarlar” bölümünde “Servis” ayarlarından Hotspot özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir. Ardından Hotspot yönetim paneli için bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gerekmektedir, alt kısımda ise Hotspot servisinin çalışacağı arayüzü belirtmeniz gerekmektedir.

Hangi ülkede hotspot terimi kullanılmıştır?​

Hotspot terimi ilk defa 1993 yılında NetWorld+Intercop konferansında Brett Stewart tarafından kullanılmıştır. Bazı tahminlere göre bugün itibari ile dünya çapında yaklaşık 200 milyon Hotspot noktası olduğu söylenmektedir. Her gün milyonlarca insan, internet ihtiyaçları için halka açık Wi-Fi Hotspot noktalarına bağlanıyor.

Mobil hotspot nedir?​

Mobil Hotspot, diğer adlarıyla mobil Wi-fi hotspot ya da taşınabilir hotspot olarak da bilinir. Özetle cep telefonunuzu modem olarak kullanmanızı sağlayan yazılım, donanım ve ağ veri hizmeti karışımıdır.

Geri