AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nereden ucretsiz kitap indirebilirim?

Editör

Yeni Üye

Nereden ücretsiz kitap indirebilirim?​

PDF kitabı indirmek için 7 web sitesi
- Bookboon.com. eKitapları ve metinleri alabilmenize yarayan bir diğer ücretsiz PDF indirme sitesi de BookBoon.com.
- Free-Ebooks.net.
- Free Computer Books.
- ManyBooks.
- CALAMEO PDF DOWNLOADER.
- Internet Archive.

E-kitap nereden satın alabilirim?​

Uzun süre olarak en fazla zaman yayında olan Project Gutenberg yıllık olarak, yüksek bütçelerle desteklenmeye devam ediyor.
- Kindle Books. Kindle için bedava e-kitap arıyorsanız; şüphesiz Kindle’ın sunduğu klasik ücretsiz e-kitap arşivi işinizi görebilir.
- Kobo Books.
- Google PlayStore.
- Apple iBookStore.
- FeedBooks.

MEB ders kitaplarını nereden bulabilirim?​

MEB ders kitaplarını nereden bulabilirim?
www.eba.gov.tr adresine giriş yapınız. Açılan sayfada “Dersler” bölümüne tıklayınız. “Ders Kitapları” bölümüne tıklayarak istediğiniz dersin kitabına ulaşabilir, indirebilirsiniz.

Istediğim kitabı nasıl indirebilirim?​

Kitapları cihazınıza indirme ve okuma
- Android telefon veya tabletinizin kablosuz ağa bağlı olduğundan emin olun.
- Google Play Kitaplar uygulamasını açın.
- İndirmek istediğiniz kitaba dokunun. Ayrıca, kitabı çevrimdışı okumak üzere kaydetmek için Diğer. İndir’e dokunabilirsiniz.

Akademik kitapları nereden indirebilirim?​

Bedava Akademik Kitap İndirme Siteleri
- 1.Google Kitaplar. Google Kitaplarda milyonlarca kaynak mevcut.
- 2.B-ok.ccc. Her alandan akademik kitapların bulunabileceği bir site.
- 3.Libergen. Her alandan 2 milyondan fazla akademik kitapların bulunabileceği bir site.
- 4.Sci-Hub.
- Archive.org.
- 6. Pdfdrive.
- BookBoon.
- 8.DOAB.

Kobo e-kitap nasıl satın alınır?​

Kobo e-kitap nasıl satın alınır?
Kobo.com’da e-Kitap ve sesli kitap satın alın
- Kobo.com adresine gidin.
- İlginizi çeken bir eKitap veya sesli kitap bulmak için Kobo Store’da arama yapın veya gezinin.
- Daha fazla bilgi görmek için kitap kapağına tıklayın veya göz atmaya devam ederken sepete eklemek için Sepete Ekle’ye tıklayın.

E-kitap ücretli mı?​

Uygulamada okumak istediğiniz kitabı indirerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca indirdiğiniz kitapları çevrimdışı olarak okumaya devam edebilirsiniz. Halbuki E-Kitap Oku üzerinden kitabınızı indirmek ücretsiz.

Ucuz kitap Al sipariş onayı nasıl yapılır?​

Kapıda ödemeli siparişler sitemizden TC numarası girilerek de sipariş verildiği gibi TC verilmeden telefon onayı ile de sipariş verilebilmektedir. TC Kimlik No ile verilen siparişlerde kimlik bilgileri doğru ise “ONAYLANDI” olarak sisteme düşer.

Nadir kitap sitesi güvenilir mi?​

Nadir kitap sitesi güvenilir mi?
Nadirkitap kullanıcılarına güvenilir bir alışveriş süreci deneyimlemeyi amaçlamaktadır. Siteye üye olarak kolaylıkla alışveriş sürecini başlatabilirsiniz. Alıcılar, satın aldığı ürünlerin parasını Nadirkitap havuzuna ödemektedir. Yapılan ödeme, alıcı adına havuzda bloke edilmektedir.

MEB Kitap verecek mi?​

Millî Eğitim Bakanlığı ve hükümetimiz yıllardan beri tüm okullar, tüm sınıflar ve kademelerde eğitimde fırsat eşitliğini artırmak için kitapları ücretsiz olarak dağıtıyor.

2020 2021 Ders kitapları ne zaman dağıtılacak?​

Okul kitapları il ve ilçe müdürlüklerine dağıtılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim yılında öğrencilere ulaştıracağı ders kitaplarını sorumlu il ve ilçe müdürlerine 21 Eylül’e kadar tamamlayacak. 21 Eylül’de okullara gidecek öğrenciler, ders kitaplarını okullardan temin edecek.

Ücretsiz kitap indirme ile ilgili paylaştığınız bilgiler çok yararlı. E-kitapları ve diğer metinleri alabilmenize olanak tanıyan BookBoon.com gibi sitelerin ücretsiz PDF indirme imkanı sunması harika bir hizmet. Ayrıca Project Gutenberg gibi uzun süreli hizmet veren sitelerin yüksek bütçe desteğiyle kaliteli içerikler sunduğunu da belirtmek gerekir.

MEB ders kitaplarını ücretsiz olarak indirebileceğiniz www.eba.gov.tr adresi, öğrencilerin ve öğretmenlerin ihtiyaç duyduğu kaynaklara erişim konusunda büyük bir kolaylık sağlıyor. Bu tür platformların eğitimde fırsat eşitliği sağlama açısından önemi büyük.

Akademik kitapları ise Google Kitaplar, B-ok.cc, Libergen gibi sitelerden ücretsiz olarak bulabilir ve indirebilirsiniz. Bu siteler aracılığıyla geniş bir akademik kaynak arşivine erişebilirsiniz.

Kobo e-kitap satın alırken Kobo.com gibi güvenilir platformları tercih etmek önemlidir. Bu tarz sitelerde geniş bir kitap arşivi bulunmakta ve dilediğiniz kitabı satın alabilirsiniz.

Ücretli e-kitapların indirilmesi konusundaki sorunu çözmek için belirttiğiniz yöntemler oldukça işlevsel. E-kitapları indirerek çevrimdışı okuyabilme imkanı sunmaları da oldukça kullanışlı.

Son olarak, Millî Eğitim Bakanlığı'nın ve hükümetin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla yıllardır ücretsiz kitap dağıtması büyük bir adım ve öğrenciler için büyük bir destek. 2020-2021 ders kitaplarının il ve ilçe müdürlüklerine teslim edilme süreci öğrencilere zamanında erişim imkanı sunacak ve eğitim öğretim sürecine katkı sağlayacak.

Geri