AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nektari nasil yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Nektarı nasıl yapılır?​

Ev Yapımı Şeftali Nektarı Tarifi Nasıl Yapılır?
- Her 1 adet orta boy şeftali için 1 su bardağı su ve her 6 adet şeftali için 1 su bardağı şeker kullanılacak.
- Yumuşamaya başlayınca şeker ilave edilir ve 4-5 dakika daha kaynatılıp altı kapatılır ve süzgeçten geçirilir ve çırpıcı ile çırpılır.
Nektari sosu nasıl yapılır?
Sosu yapmak için nektarinleri soyup küp küp doğrayın, tencereye şekeri, suyu ve nektarini koyup 15 dakika kadar pişirin. Nişastayı yarım çay bardağı su ile sulandırıp sosun içine katın iyice karıştırıp koyulaşınca altını kapatın. Hazırlanan sosu tüm kupların içindeki muhallebilerin üzerine paylaştırın.

Nektar meyve suyu nasıl yapılır?​

🍑 Ev Yapımı Meyve Suyu/Nektari Tarifi için meyveleri güzelce yıkayıp çekirdeklerini çıkarıp kesiyoruz. 🍑 Tüm malzemeleri tencereye koyup kaynamaya bırakıyoruz. 🍑 Meyveler iyice yumuşayıncaya kadar kaynadıktan sonra blender dan geçiriyoruz. 🍑 1-2 dk. kadar kaynatıp ocaktan alıyoruz.
Nektarin şeftali mi?
Şeftali nektarine göre daha tüylüdür. Nektarin şeftaliye göre aroması daha fazla olan bir meyvedir. Nektarin şeftaliye göre daha ufaklı bulunur. Şeftali nektarine göre bol sulu ve daha tatlıdır.
🎀 Şeftalileri iyice yıkayarak kabuklarını soymadan dörde beşe bölüp mutfak robotunun içine alıyoruz. İyice parçaladıktan sonra tencereye alıyoruz. Üzerini basacak kadar su ilave edip yaklaşık 15-20 dakika kaynatıyoruz. Altını kapatıp iyice yumuşaması için 5-10 dakika bekletiyoruz.
Nektar kompostosu nasıl yapılır?
📌Öncelikle nektarinleri soymadan çekirdeklerini ayıklayıp gelişigüzel tencereye doğruyoruz. 📌Kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp bi beş on dk kadar kaynamaya devam ediyoruz. 📌Damak tadımıza göre şekeri ayarlıyoruz.

Beyaz nektarin ile ne yapılır?​

Nektarin Fidanı Bayramiç Beyazı, Beyaz Nektarin, +120 cm,…
Beyaz Nektarinden ne yapılır?
şarap ve rakının yanında süper gider. ayrıca eminim turşusu yapılsa rakıyla o da çok iyi gider. bu nedenle sağlığa çok faydalıdır. muhteşem bir kokuya sahip acaip lezzetli tanrısal meyve.

Ev yapımı meyve suyu nasıl yapılır?​

Meyveleri küp küp doğrayarak bir tencereye alın. Üzerine 2-3 su bardağı kadar su ilave edip ocağın altını açın ve meyveler yumuşayana dek pişirin. Meyveler yumuşamaya başlayınca içine şekeri de ilave edin ve güzelce karıştırarak şekerin erimesini sağlayın ve ocaktan alın.
Kış için şeftali nasıl saklanır?
Şeftalilerin kabuklarını soyunuz. İstediğiniz boyutta dilimleyiniz. Poşetlere koyup derin dondurucuya koyunuz. Üzerine tarih yazmayı unutmayınız.
Uzman doktor Gülay Kara’nın cevabı: (Şeftali ishal yapmaz, bilakis ishali kesmeye yardımcı olur. Elma, havuç, şeftali, muz, yoğurt, ayran, makarna, pilav kakayı katılaştıran besinlerdendir.)
Salih kompostosu nasıl yapılır?
Şeftali Kompostosu Nasıl Yapılır?
- Şeftalinin kabuklarını soyup 2. 5 litre suyun içine şekeri ve karanfili de ilave edip ocağa alıyoruz ve kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp yaklaşık 10 dakika daha kaynatıp ocağı kapatıyoruz.
- 5 dakika da dinlendirip kabukları süzüp tencereyi ocağın üzerine alıyoruz.

Nektarin şurubu nasıl yapılır?​

📌Öncelikle nektarinleri soymadan çekirdeklerini ayıklayıp gelişigüzel tencereye doğruyoruz. 📌Kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp bi beş on dk kadar kaynamaya devam ediyoruz. 📌Damak tadımıza göre şekeri ayarlıyoruz. 📌Be blenderdan geçirip hepsini eziyoruz.
 
Geri
Üst