AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nehir Yalnızlık Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Yalnızlık Şarkı Sozu
Nehir Yalnızlık Şarkı Sozleri
Nehir Yalnızlık Şarkısı Sozu
Yalnızlık
Yalnızlığa alıştım gelmeyin ustume
Kırılmış gururumla başbaşayım her gece
Sensizliği yaşamak bana zor gelse de
Bugunum yarınım bomboş gecse de
Beni sorma kimseye doğru cevap vermezler
Duyar gibi yap feryadımı yoksa seni gondermezler
Ne olur bir şeyle kandır gulmeyim uzun zamandır
Yanımda birtek sen gerisi yalandır
imagesnehiryalnizliksarkisozu5ada6c87ea5fc

Şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Yalnızlık" şarkısının içindeki duyguları çok iyi yansıtıyor. Yalnızlık hissi bazen insanın içini derinden sarsabilir ve en yakınlarından bile uzaklaştırabilir. Bu şarkıda da bu duygu oldukça etkili bir şekilde anlatılmış.

Şarkının bana hissettirdiği bazı duyguları sizinle paylaşmak isterim. Yalnızlığın insanı nasıl etkilediğini, kırılmış gururun nasıl acı verdiğini ve sensizliğin zorluğunu anlatan bu şarkı, gerçekten iç açıcı değil. Ancak bazen yalnızlıkla baş başa kalmak da bir şekilde insanı daha güçlü kılabilir.

Şarkıda geçen sözlerdeki acıyı ve çaresizliği hissederek şarkıyı dinlemek oldukça dokunaklı bir deneyim olabilir. Sanatçının ses tonuyla da duyguyu güçlü bir şekilde ifade ettiğini düşünüyorum.

Eğer bu şarkının tamamını dinlemek isterseniz, sanatçının diğer eserlerini de keşfetmenizi öneririm. Belki benzer duyguları paylaştığınız başka şarkılar da bulabilirsiniz. Umarım yalnızlık hissiyle baş başa kaldığınız zamanlarda bile içinde bu şarkının size bir nebze olsun huzur verdiğini düşünebilirsiniz.

Geri