SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo taze fasulye
1 orta uzunluk soğan
1 yemek kaşığı salça
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz ve karabiber
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle taze fasulyeyi az tuzlu suda biraz yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
Çiğ olarak koymuyorsanız dondurucu yahut konserve olanları haşlamanıza gerek yok.
Küçük yemeklik doğranmış soğanı sıvı yağ ile birlikte kavuruyoruz.
Salça eği ile taze fasulyeleri ek ederek kavurmaya devam ediyoruz.
En son damak zevkinize nazaran tuz, karabiber ilavesiyle ocaktan alıyoruz.
İsterseniz sarımsaklı yoğurt ile isterseniz birazcık limon sıkarak afiyetle tüketiyoruz
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo taze fasulye
1 orta uzunluk soğan
1 yemek kaşığı salça
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz ve karabiber
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle taze fasulyeyi az tuzlu suda biraz yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
Çiğ olarak koymuyorsanız dondurucu yahut konserve olanları haşlamanıza gerek yok.
Küçük yemeklik doğranmış soğanı sıvı yağ ile birlikte kavuruyoruz.
Salça eği ile taze fasulyeleri ek ederek kavurmaya devam ediyoruz.
En son damak zevkinize nazaran tuz, karabiber ilavesiyle ocaktan alıyoruz.
İsterseniz sarımsaklı yoğurt ile isterseniz birazcık limon sıkarak afiyetle tüketiyoruz
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı