Nefis Taze Fasulye Kavurması

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo taze fasulye
1 orta uzunluk soğan
1 yemek kaşığı salça
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz ve karabiber

Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle taze fasulyeyi az tuzlu suda biraz yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
Çiğ olarak koymuyorsanız dondurucu yahut konserve olanları haşlamanıza gerek yok.
Küçük yemeklik doğranmış soğanı sıvı yağ ile birlikte kavuruyoruz.
Salça eği ile taze fasulyeleri ek ederek kavurmaya devam ediyoruz.
En son damak zevkinize nazaran tuz, karabiber ilavesiyle ocaktan alıyoruz.
İsterseniz sarımsaklı yoğurt ile isterseniz birazcık limon sıkarak afiyetle tüketiyoruz
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst