Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller
1 çay bardağı tel şehriye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1.5 yemek kaşığı margarin
Haşlanmış tavuk eti
6 su bardağı tavuk suyu
1 yemek tanımları tepeleme un
1 tatlı kaşığı tuz
Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle tenceremize sıvı yağ ve margarini alıp eritiyoruz .
Şehriyelerimizi alıp kavuruyoruz.
Rengi döndükten sonra unumuzu alıp kokusu çıkana kadar kavurup tavuk suyumuzu ekliyoruz .
Didiklediğimiz tavukları da ekleyip kaynamasını bekliyoruz .
Kaynayan çorbamıza tuzunu koyup bir iki taşım kaynatıp ocaktan alıyoruz. Şimdiden yapanlara afiyet olsun .
Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 çay bardağı tel şehriye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1.5 yemek kaşığı margarin
Haşlanmış tavuk eti
6 su bardağı tavuk suyu
1 yemek tanımları tepeleme un
1 tatlı kaşığı tuz
Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle tenceremize sıvı yağ ve margarini alıp eritiyoruz .
Şehriyelerimizi alıp kavuruyoruz.
Rengi döndükten sonra unumuzu alıp kokusu çıkana kadar kavurup tavuk suyumuzu ekliyoruz .
Didiklediğimiz tavukları da ekleyip kaynamasını bekliyoruz .
Kaynayan çorbamıza tuzunu koyup bir iki taşım kaynatıp ocaktan alıyoruz. Şimdiden yapanlara afiyet olsun .
Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı