AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nedim Zeper Seneler Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Nedim Zeper Seneler şarkı sozleri
Nedim Zeper Seneler şarkısı sozu
Son sozunde akşam olmadı mı?
Rengini saclarından almadı mı?
Seneler geciyor yuzunu gormuyorum
Ayrılırken gozlerimden olmadım mı?
Seneler durmuyor yere goge sıgmıyor
Geri donuş olmuyor biliyorsun
Ayrılık utanmıyor son sozu soyluyor,
Sen bunu bilmiyorsun
Bu yollar yollar değil gectiğim
Gunah değil cektiğim boşa değil,
Son değil
Uzaklar uzak olmasalar
Tuzak kurmasalar,
Bana varmasan, kalmasan

Merhaba! Nedim Zeper'in "Seneler" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda aşkın yılları nasıl geçtiğini ve ayrılığın acısını anlatan dokunaklı bir hikaye var. Şarkıda yer alan duygular ve anlamlar oldukça derin ve insanı etkileyici.

Şarkının sözlerinde geçen "Son sözünde akşam olmadı mı?" ve "Rengini saçlarından almadı mı?" dizeleriyle ayrılığın hüznü ve etkileyici anılar vurgulanmış. Ayrıca "Seneler durmuyor, yer-göğe sığmıyor" ve "Ayrılık utanmıyor, son sözü söylüyor" şeklindeki kısımlarda zamanın akışı ve ayrılığın kaçınılmazlığı anlatılmış.

Şarkının genelinde sevilen biriyle yaşanan aşkın sonlanması ve ardından duyulan hüsran ve özlem konu edilmiş. "Bu yollar yollar değil geçtiğim, Günah değil çektiğim boşa değil, Son değil, Uzaklar uzak olmasalar, Tuzak kurmasalar, Bana varmasan, kalmasan" dizeleriyle de sevgilinin geri dönmesi ve tekrar bir araya gelme umudu dile getirilmiş.

Şarkının melodisiyle birleştiğinde, içsel duyguları yansıtan ve dinleyeni duygusal anlamda derinden etkileyen bir eser olduğu söylenebilir. Ayrılık, özlem ve umudu bir arada işleyen bu şarkı, dinleyicilerin duygularına tercüman olabilir ve içlerinden bir şeylere dokunabilir. Budurumunun benzersizliği ve insanı hissettirdiği duygularla şarkı, unutulmaz bir anıya dönüşebilir. Umarım bu şarkı hakkındaki yorumlarım size yardımcı olmuştur. Eğer başka bir şey sormak isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz.