AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ne tur sertifikalar vardir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ne tür sertifikalar vardır?​

İstediğiniz Sektörde Hemen İş Bulabilirsiniz! Size Çok Şey Katacak 10 Sertifikalı Eğitim Programı
- Siber Güvenlik ve Siber Olaylarla Mücadele.
- Sağlık Hukuku.
- 3. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitimi.
- Liderlik ve Etkili Yöneticilik Eğitimi.
- İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı
- Profesyonel Koçluk Eğitimi.

Muhasebe sertifikaları nelerdir?​

Uluslararası geçerliliğe sahip muhasebecilik sertifikaları olan CMA (Yönetim muhasebesi sertifikası), CPA (Sertifikalı muhasebeci) ve CFA (Uzman muhasebeci finansal analist) kursları artık Türkiye’de de veriliyor.
CMA açılımı ne demek?
CMA Sertifikası (Certified Management Accountant), kurumsal finans yönetimi, stratejik finans yönetimi ve yönetim muhasebesi alanında dünyanın en önde gelen mesleki kuruluşlarından birisi olan ve dünya çapında 100.000’e yakın üyesi bulunan Institute of Management Accountants (IMA™) tarafından verilen ve uluslararası …
Sertifika programları nelerdir?
Sertifika programları tamamen mesleki bir dalda uzmanlaşmaya dayalı ve daha çok pratiğe yönelik programlardır. Süreleri 4 haftadan 1,5 yıla kadar uzanır ve hemen hemen her dalda herkese uygun alternatifler sunabilir.

Hangi sertifika ve belgelerimiz var?​

Bir CV’de olması gereken 5 sertifika şunlardır:

Muhasebeci olmak için hangi sertifika gerekli?​

Genel Muhasebe e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir. Genel Muhasebe e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait ”Sertifika” almaya hak kazanacaklardır.
Muhasebe sertifikası nasıl alınır?
Eğitim sonunda 10 sorudan oluşan 10 dakika süre sınırı bulunan online sınav uygulanmaktadır. Konuları tamamladıktan sonra sınav otomatik olarak karşınıza çıkmaktadır. Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere Genel Muhasebe Belgesi (katılım sertifikası) verilmektedir.
CMA Sertifikası ne ise yarar?
CMA Sertifikası, kurumsal finans yönetimi, finansal planlama, yönetim muhasebesi ve performans yönetimi, iç kontrol, risk yönetimi, finansal raporlama ve stratejik finans konularında bilgi yeterliliğini ölçmeye ve belgelemeye yönelik uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır.

CMA ne iş yapar?​

CMA sertifikası, kurumsal finans yönetimi ve yönetim muhasebesi alanlarında bilgi yeterliliğini ölçmeye ve belgelemeye yönelik uluslararası nitelikte bir sertifikadır.

CMA nedir finans?​

Geri