AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ne tur kitaplar okursunuz?

Editör

Yeni Üye

Ne tür kitaplar okursunuz?​

Böylece kitapların içeriğine bağlı olarak değişik bilgiler insanlara aktarılır.
- Anı Kitapları
- Romanlar.
- Hikaye Kitapları
- Gezi Kitapları
- Şiir Kitapları
- Biyografi Kitapları
- Din Kitapları
- Bilgi Kitapları

Hangi türde kitaplar vardır?​

Hangi türde kitaplar vardır?
Kitap Türleri
- Anı
- Anlatı
- Araştırma-İnceleme.
- Bilim.
- Biyografi.
- Çizgi Roman.
- Deneme.
- Edebiyat.

Ne tarz kitaplar var?​

Roman Türleri ve Özellikleri
- Temasına Göre Romanlar: —
- Tarihi Roman.
- Macera Romanı
- Sosyal Roman.
- Tahlil Romanı
- Bilimkurgu Romanı
- Akımlarına Göre Romanlar.
- Realist Roman.

15 yaşında hangi kitaplar okunur?​

15 yaşında hangi kitaplar okunur?
13-16 Yaş Aralığındaki Çocuklar İçin 100 Temel Eserden Seçme Romanlar
- Suç ve Ceza – Dostoyevski.
- Tütün Zamanı – Necati Cumalı
- Vadideki Zambak – Balzac.
- Yaban – Yakup Kadri Karaosmanoğlu.
- Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz – Aziz Nesin.
- Yedinci Gün – Orhan Hançerlioğlu.
- Açlık – Knut Hamsun.
- Aganta Burina Burinata – Halikarnas Balıkçısı

Hangi kitap siteleri en hızlı?​

Sizce hangi kitap sitesi en hızlı? Konuya en son 3 yıl önce yazdı. 9 yıl önce açıldı, 63 yorum yazıldı. 9 yıl önce açıldı, 43 yorum yazıldı. Kafa kafaya çarpışmada en sağlam otomobil hangisi? 5 ay önce açıldı, 36 yorum yazıldı. Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15’ten fazla alıntı yapılamaz.

Hangi sitede kitap ayracı gönderiyor?​

Hangi sitede kitap ayracı gönderiyor?
İthaki yayınları alacaksanız, fantastik, bilimkurgu kitapları alacaksanız en doğru site burası. Bu site de güzel kitap ayracı gönderiyor. Ben sipariş verdiğimde kitapları sadece kutuya koyup göndermişler. Çok ufak bi kutuda çarpma izini saymazsak gayet iyiydi. Bazen balonlu naylon kullandığını gördüm inceleme videolarında.

Hangi siteden aldığım kitapları buluyorum?​

6 senedir nerdeyse tüm kitaplarımı online olarak alıyorum. en iyi site diye bir değerlendirme yapamam çünkü hem fiyat hem de hizmet açısından sürekli değişiklikler oluyor. bu sebeple hep değiştiriyorum aldığım siteyi. alacağım kitapların listesini yapıp, en uygun fiyata göre gruplandirarak 3-4 farklı siteden aldığım zamanlar oluyor mesela.

Yeni çıkan kitaplar daha geç gönderiyorlar?​

Yeni çıkan kitaplar daha geç gönderiyorlar?
Yani aceleniz varsa. Çünkü çok geç gönderiyorlar. Yeni çıkan kitap kitapçıya geldikten bir hafta sonra dahi kitabım daha kargoya verilmemişti. Sonra iptal ettirdim hemen iade yaptılar. Geçenlerde İdefix’ten 2 kitap aldım; 2 hafta sonra gönderdiler.

Kitap okumak hem eğlenceli hem de öğretici bir aktivitedir. Farklı türlerdeki kitaplar insanlara geniş bir bakış açısı kazandırabilir. İşte farklı türde kitaplardan bazıları ve özellikleri:

1. Anı Kitapları: Yazarın kendi yaşamından kesitler ve anılarını içeren kitaplardır.
2. Romanlar: Genellikle hayali hikayeleri anlatan uzun eserlerdir.
3. Hikaye Kitapları: Kısa hikayelerden oluşan kitaplardır.
4. Gezi Kitapları: Yazarın bir yerleri gezip yaşadıklarını kaleme aldığı kitaplardır.
5. Şiir Kitapları: Şiirlerden oluşan kitaplardır.
6. Biyografi Kitapları: Ünlü kişilerin hayatını anlatan kitaplardır.
7. Din Kitapları: İslamiyet, Hristiyanlık, Yahudilik gibi dinlerin kutsal metinlerini içerir.
8. Bilgi Kitapları: Belirli bir konuda bilgi veren kitaplardır.

Ayrıca, yaygın kitap türleri arasında Anlatı, Araştırma-İnceleme, Bilim, Biyografi, Çizgi Roman, Deneme ve Edebiyat gibi türler de bulunmaktadır.

15 yaşındaki gençler için önerilen kitaplar arasında "Suç ve Ceza" by Dostoyevski, "Tütün Zamanı" by Necati Cumalı, "Vadideki Zambak" by Balzac, "Yaban" by Yakup Kadri Karaosmanoğlu, "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" by Aziz Nesin, "Yedinci Gün" by Orhan Hançerlioğlu, "Açlık" by Knut Hamsun ve "Aganta Burina Burinata" by Halikarnas Balıkçısı gibi eserler öne çıkmaktadır. Bu kitaplar gençlerin edebiyatla tanışmalarına ve düşünce dünyalarını genişletmelerine yardımcı olabilir.

Kitap alırken en hızlı hizmeti sunan siteler her zaman değişebilir. Online kitap alışverişi yaparken düşük fiyat, hızlı kargo ve güvenilirlik gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Çeşitli siteleri karşılaştırarak en uygun seçeneği bulabilirsiniz.

Yeni çıkan kitaplar genellikle stoklarda olmadığı için bazı durumlarda teslimat süreleri uzayabilir. Acil bir şekilde kitaba ihtiyacınız varsa, yeni çıkan kitapları tercih etmek yerine mevcut stoklardan seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, kitap sitelerinin kargo ve teslimat süreleri değişebileceğinden, sipariş vermeden önce bu konuda bilgi almak önemlidir.

Geri