Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ne kadar yurudugunu gosteren program?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ne kadar yürüdüğünü gösteren program?​

Bu pedometre, adımlarınızı saymak için yerleşik sensörü kullanır. GPS izleme yoktur, böylece pilden büyük ölçüde tasarruf edebilir. Ayrıca yakılan kalorilerinizi, yürüme uzaklığını ve süresini, vs. de izler.
Telefon nasıl adım sayıyor?
Güncel akıllı telefon modellerin çoğunda bulunan adım sayar özelliği telefonlarda, hareket sensörleri ve konum verisi baz alınarak, kullanıcıya en doğru bilgiyi vermeye çalışıyor. Hareket sensörü, yaptığınız hareketleri algılarken konum verisi, kat ettiğiniz mesafeyi değerlendiriyor.
En iyi pedometre hangisi?
Google Fit Uygulaması Günlük spor aktivitelerinizi takip eden ve sağlıklı yaşam sürmenizi sağlayan başarılı bir uygulama. Google’ın resmi uygulaması olarak karşımıza çıkan ürün Android telefon ve tablet dışında Android Wear cihazlar ile de uyumlu olarak çalışıyor.

Pedometre nasıl çalışır telefonda?​

Dijital Pedometre Dijital adımsayarlar, daha yeni ve gelişmiş teknoloji kullanarak adım sayarlar. Cihazın içerisinde yer alan bir yazılım, atılan adımları kaydeder. Eski tip cihazlarda yer alan topun yerine, dijital olanlarda jiroskop ya da benzeri bir donanım yer almaktadır.
Pedometre uygulaması ücretli mi?
Adım Sayar – Ücretsiz Pedometre ve Kalori Sayacı Bu pedometre, adımlarınızı saymak için yerleşik sensörü kullanır. GPS izleme yoktur, böylece pilden büyük ölçüde tasarruf edebilir. Ayrıca yakılan kalorilerinizi, yürüme uzaklığını ve süresini vs. de izler. Bütün bu bilgiler açık biçimde grafiklerde gösterilir.
Samsung Adım sayar nasıl çalışıyor?
Adım sayısını ana ekrana kısa yol olarak eklemek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.
- 1 Ana Ekranda boş bir alana basılı tutun.
- 2 Widget’lar seçeneğine dokunun.
- 3 Samsung Health Widget’ına dokunun.
- 4 Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin.
Pedometreler genellikle, koşu veya yürüme gibi hareketlerinizi izlemek için ivme ölçer tarafından üretilen değerleri kullanır. Pedometer uygulaması da bu donanımdan gelen bilgileri kullanarak günlük olarak ne kadar adım atıldığını gösterir.
Iphone kaç adım attım?
Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun. Aktivite gibi bir kategoriye dokunun. Adım gibi bir alt kategoriye dokunun. Tüm Verileri Göster’e ve ardından sağ üst köşedeki Düzenle’ye dokunun.
Pedometer uygulaması nedir?
“Pedometre” attığınız adım sayısını kaydeder ve yaktığınız kalori miktarı, mesafe, yürüyüş süresi ve saatlik hızla birlikte gösterir. Kullanması kolay. Akıllı telefonunuzu her zamanki gibi yanınızda taşıyın yeter. Tabi ki, cebinize ya da çantanıza koysanız da uygulama otomatik olarak adımlarınızı kaydedecek.

Help Steps nasıl para kazanılır?​

Help Steps uygulamasını telefonuna indirdikten sonra her zamanki gibi günlük yürüyebilirsin. Sen yürüdükçe adımların Help Steps uygulamasında birikir. Günün sonunda, gece saat 24:00 olmadan uygulamaya girip “Adımlarımı HS’ye” çevir” butonuna basıp önce kısa bir reklam izleyerek adımlarını HS puanına dönüştürebilirsin.
Adım para uygulaması gerçek mi?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.
Pedometre uygulaması nedir?
Pedometre, adım sayar anlamına gelmektedir. Bu aletler günümüzde sıklıkla kullanılmaktadır. Pedometre yürüyüş esnasında kişilerin adımlarını saymaktadır. Yetişkin bir insanın sağlıklı kalabilmesi için gün içerisinde yaklaşık 10.000 adım atması önerilmektedir.

Samsung Health nasil aktif edilir?​

S Health uygulamasi nasil kurulur?
- Ana ekranda uygulamalar simgesine dokunun.
- S Health simgesine dokunun.
- İleri butonuna dokunun.
- Daha sonra, Hüküm ve Koşullar ekranı görüntülendiğinde , Kabul ediyorum yanındaki kutuyu işaretleyin ve İleri butonuna dokunun.
- Henüz Samsung hesabıyla oturum açmadıysanız, lütfen açın.

StepsApp, adımlarınızı otomatik olarak birleştirecektir. Şimdi Apple Watch Antrenmanlarıyla Birlikte. Aktif olarak yakılan kalorilerinizi Apple Health’te güvenle saklayın.
Pedometre uygulaması nasıl kullanılır?
Piyasada bulabileceğiniz hiçbir model attığınız adımları tam ve doğru olarak hesaplayamaz, fakat kemer bölgesine dik bir şekilde taktığınızda, pedometre ulaşabileceği en doğru sayıyı verecektir. Pedometreler konusunda dikkatli olmanız gereken bir konu ise, reklamlara aldanmamaktır.
Stepz uygulaması ücretli mi?
Günlük, haftalık, aylık ve yıllık adım çizelgelerinizi oluşturan, bunları CSV formatında kaydetme imkanı sunan Stepz uygulamasına Apple Sağlık uygulamasındaki verilerinizi de aktarabiliyorsunuz. Bunun yanında Apple Watch desteği de sunan Stepz uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Telefon nasıl adım sayar?
Akıllı saat/bileklik ve telefonların çoğunda askeri seviyede ivmeölçerler kullanılıyor. Bu ivmeölçerlere gelen veriler, kullanıcının hareket güçlerini hesaplıyor. Hesaplanan güç de sonrasında MET’e yani Metabolik Eşdeğer isimli parametreye dönüştürülüyor.
Cep Telefon adımları nasıl sayıyor?

Kaç adım attım uygulaması?​

StepsApp Adımsayar Bu çizelge üzerinde günlük atılan adımları gösteriyor. Android 5.0 ve üzeri için destek sunan uygulamanın widget olarak kullanılması da mümkün. Bu şekilde telefonunuzun ana ekranında sürekli olarak kaç adım atıldığına ilişkin verileri alabiliyorsunuz.
Telefonda adım sayar doğru mu?
Helpsteps nasıl para kazanılır?

Telefon adım sayar nasıl çalışır?​

Cihazlar tüm bu verileri işlemek için kaydediyor. Cihazlar da daha öncesinden kullanıcı ile ilgili bilgileri topladığı için kişiselleştirilmiş bir algoritma aracılığıyla çalışıyor. Böylece yürürken ya da koşarken kaç kalori yaktığımız ya da kaç kat çıktığımız gibi bilgilere ulaşabiliyoruz.
Samsung telefonda Adım sayar nasıl ayarlanır?

Geri