AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ne kadar surede ozel guvenlik olunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ne kadar sürede özel güvenlik olunur?​

Silahlı temel eğitim süresi 120 saattir. 15 gün temel dersler+ 3 gün silah dersi ( 2 gün teorik eğitim ve 1 gün poligonda 25 mermi atış eğitimi) olmak üzere toplam 18 iş günüdür. Silahsız temel eğitim alanlar 100 saattir. (15 gün) Eğitimlere katılmak mecburidir.

Güvenlik sertifikası en kısa sürede nasıl alınır?​

- Temel Silahlı Eğitim En Kısa 17 Gün Sürer.
- Temel Silahsız Eğitim En Kısa 13,5 Gün Sürer.
- Yenileme Silahlı Eğitim En Kısa 8,5 Gün Sürer.
- Yenileme Silahsız Eğitim En Kısa 7,5 Gün Sürer.
- Silahsızdan Silahlıya Geçiş En Kısa 3 Gün Sürer.
Özel güvenlik dersleri haftada kaç gün?
Temel silahlı toplam 17 gün kurs süresi olmakla beraber haftada 1 gün tatil günü verilir. Temel silahsız toplam 15 gün olmak üzere haftada bir gün tatil günü verilir. Yenileme silahlı toplam 9 günlük olmak üzere haftada bir gün tatil günü verilir.
Güvenlik Sertifikası Emniyetten kaç günde alınır?
Özel Güvenlik Sertifikası Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 5 ile 10 gün arasında geçen bir süre sonrasında kurumumuzdan tarafınıza verilecektir.

Özel güvenlik dersleri günde kaç saat?​

Toplam süresi 20 ders saati olan bir özel güvenlik eğitim programıdır. Bu eğitim programına katılabilmek için; 100 saatlik silahsız eğitim programını tamamlayıp silahsız sertifika almaya hak kazanmış olmak, en az lise mezunu olmak ve 21 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Güvenlik kursu dersleri günde kaç saat?​

Buna göre özel güvenlik eğitim kurumu ders programı hazırlar. Silahlı güvenlik eğitimi 120 saat sürdüğüne göre ve güvenlik eğitim kurumu maksimum günde 8 ders saati ders verirse 120/8 dediğimizde 15 güne tekamül edecektir. Kısacası silahlı güvenlik eğitimi kaç gün sürer sorusuna 15 gün olarak cevap verebiliriz.
Güvenlik kayıtları ne zaman başliyor 2022?
2022 yılı özel güvenlik sınav tarihleri; 24 NİSAN 2022 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 18 MART 2022 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.
Özel güvenlik parası ne kadar?
5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Kanunun Uygulanmasına ilişkin yönetmelik çerçevesinde; yatırılması gereken Özel Güvenlik Kimlik Kartı Bedeli, 50 TL olarak belirlenmiştir. Söz konusu bedel T.Halk Bankası Şubeleri ve aynı bankanın ATM bankacılığı ve İnternet Bankacılığı aracılığıyla yapılmaktadır.

Geri