AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ne kadar sicak bir buzdolabi var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ne kadar sıcak bir buzdolabı var?​

Evimde kullandığım No-Frost çift kapılı (Dondurucu Üstte) BEKO’nun BK 9470 NF modeli. Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim.

Peki, buzdolabının alt kısmı soğutmıyordu?​

Peki, buzdolabının alt kısmı soğutmıyordu?
Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim. Farklı zamanlarda bir çok kez de, alt katın tavanındaki ızgara şeklindeki delikten su damlıyor, bazen de bu damlalar orada donup kalıyordu.

Buzdolabı üstü soğutuyordu altını soğutmuyor?​

Buzdolabı üstü Soğutuyor Altını Soğutmuyor. Konuyu açan arkadaştan Öncelikle Allah Razı olsun. Konuyu çok iyi kavramamı sağladı. Konuyu farklı bir forum sitesinde daha paylaştım, görsellerde ve anlatımda benzerlik bu nedendendir. Evimde kullandığım No-Frost çift kapılı (Dondurucu Üstte) BEKO’nun BK 9470 NF modeli.

Kimdir buzdolabı altı?​

Kimdir buzdolabı altı?
8 yıl önce açıldı, 89 yorum yazıldı. Buzdolabım Altı, Alt Bölmesini Soğutmuyor, Dondurucu Bölümü Normal Soğuturken Alt Bölmesinde Soğutma, Soğukluk Yok..!

Buzdolabım altını alt bölmesi neden olabilir?​

Tüm Forumlar >> Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri >> Beyaz Eşya >> Buzdolapları >> Buzdolabım Altını Alt Bölmesini Soğutmuyor Neden Olabilir? Konuya en son 8 yıl önce yazdı. 7 yıl önce açıldı, 850 yorum yazıldı. 7 yıl önce açıldı, 121 yorum yazıldı. Çamaşır Makinem Yıkama Yapmıyor Kazan Dönmüyor? 8 yıl önce açıldı, 89 yorum yazıldı.

Dolabın dondurucu bölmesi nelerdir?​

Dolabın dondurucu bölmesi nelerdir?
Dolabın Dondurucu Bölmesi Sorunsuz Çalışıyordur Ama Günlük Kullanım Bölmesinde Soğukluk Yoktur. İlk Akla Gelen İhtimal Buz Dolabınızın Kapağının Açık Kalma İhtimalidir? Bloklama Nedir?

Buzdolabınızın alt kısmının soğutmaması sorunuyla karşılaştığınızı anlıyorum. Bu durumda, alt kısmın soğutmamasının çeşitli sebepleri olabilir. Aşağıda muhtemel nedenleri bulabilirsiniz:

1. **Hava Dolaşımı Problemi:** Buzdolabının alt kısmında hava dolaşımını sağlayan fanın arızalı olması veya hava kanallarının tıkanmış olması alt bölmenin soğutmamasına sebep olabilir.

2. **Termostat Arızası:** Buzdolabınızdaki termostatın arızalı olması durumunda, alt bölme istenen sıcaklığa ayarlanamayabilir.

3. **Kapı Contaları:** Buzdolabının alt kısmındaki kapı contalarında herhangi bir arıza olması, dış hava ile iç hava sirkülasyonunu engelleyebilir ve bu da alt kısmın soğutmamasına yol açabilir.

4. **Su Boşaltma Sorunu:** Bahsettiğiniz gibi alt kısımda su damlıyorsa ve bazen donuyorsa, bu durumun buzdolabının içinde biriken suyun drenaj sisteminde bir sorun olabileceğini işaret edebilir. Bu durumda suyun buharlaştırılması yerine alt kısımda birikmesine neden olabilir.

Bu olası sorunlardan hangisinin buzdolabınızın alt kısmının soğutmamasına neden olduğunu belirlemek için bir beyaz eşya servisinden yardım almanızı öneririm. Profesyoneller, sorunun kaynağını tespit edebilir ve uygun bir şekilde onarım sağlayabilir.

Geri