Ne istersen kabul olan dua?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ne istersen kabul olan dua?​

Dilek Duası Arapça Okunuşu ‘Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullahel’azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh. ‘ Bu çok etkili olan dilek duasının Arapça okunuşu şeklidir.

Kocaya söz geçirmek için hangi dua okunur?​

EŞİNE SÖZ GEÇİRMEK İÇİN: Eve girip çıkarken hatta yanına her girip çıktığınız da ya veliyy ismini zikrediniz | Dualar, Mutlu evlilik, Şifa duası
Kocam çok sinirli hangi duayı okumalıyım?
Bu dua eşi ile sürekli olarak kavga eden tartışan kişiler okuyabilir. Aile içi huzr sağlar. < Itfatü gadabe (fülan ibni fülan) bila ilahe illallahü vesteclebtü meveddete biseyyidi resulillahi sallallahü aleyhi ve selleme> Araf suresi 154.ayettir.
Bu duayı yaptıktan sonra ne istersen verilecek ne dua etsen kabul edilecek?
(10 kere) Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh. Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve alâ külli şey-in qadîr.

Allahümme inni es elüke ne demek?​

Anlamı: “Allah’ım! Senden dinde sebat etmemi istiyorum. Senden doğrulukta kararlı olmak istiyorum. Senden nimetlerine şükretmek ve ibadetlerini en güzel biçimde yapmak istiyorum.

Söz Geçirmek için hangi esma okunur?​

94-) Ya Zahiru Esmasının Sırlarından, Sevdiğinize Söz geçirmek İçin Okunur.. Çiftlerin çok sık okuma yaptıkları ve yüksek oranlarda olumlu sonuç aldıkları bir duadır. Esmaül hüsnadandır. EZ-ZÂHİRU celilesini hergün 900 kere zikredin.
Sakinleştirmek için hangi dua okunur?
Lâilâhe illâllâhü’l-azîmü’l-halîmü, Lâilâhe illallâhu rabbü’l arşi’l-azîm. Lâilâhe illâllâhü rabbü’s-semâvâti verabbü’l-‘ardı verabbü’l-‘arşi’l-kerîm. *”Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim” derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır.”
Ismi azam duası ne işe yarar?
Kılınan namazlardan sonra, İsmi Azam’ı 111 defa okumak, kainatın sırlarına aşina olmaya vesile kabul edilir. Allah’u Teala o kimse için sır kapılarını açar ve ona mülk ile melekutü gösterir denmiştir. Ayrıca Allah bütün mahlukatı o kimse için müsahhar kılar diye buyrulmuştur.
“Ey Allahım! Senden yararlı ilim, güzel (helal) rızık ve makbul amel dilerim.”

Geri