AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ne ise yarar dokme demir tencere ve tavalar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ne işe yarar dökme demir tencere ve tavalar?​

Yoksa kaplaması ve formu zarar görebilir hatta ürün çatlayabilir. Evinizde bir şef edasıyla yemek yapmak, ızgara etlerde barbekü keyfi almak istiyorsanız dökme demir tencere ve tavaları öneriyorum. Umarım döküm ürünlerinizi en az benim kadar keyifle kullanırsınız.

Döküm tava ve tencereleri ne kadar özel yapan?​

Döküm tava ve tencereleri bu kadar özel yapan şey nedir? Önce bununla başlayım yazmaya. Döküm tava ve tencereler kısa sürede ısınmaları, ısıyı eşit şekilde yaymaları ve düşük ısılarda iyi pişirmeleri nedeniyle daha lezzetli yemekler pişirmemizi sağlıyor.
Ne demir döküm mutfak gereçlerini tercih ediyorum?
Sadece deniz tuzu ve bez ile ovarak temizleyenler var ama içim rahat etmeyeceği için bunu benim yapabilmem neredeyse imkânsız. Demir döküm mutfak gereçlerini kullanırken dikkat etmeniz gereken diğer önemli unsurlardan biri ise ocaktan ya da fırından aldığınızda direk elinizle tutmamanız.

Ne kadar pahalıydı dökme demir tava?
Dediğim gibi kullanma deneme şansım olmadı ama zaten dökme demir tava alüminyum’dan her türlü iyidir, ayrıca daha da ucuz. Hatta 20TL’ye kadar inmişti fiyatı bi ara. Bu arada köftelerinizi tavaya koymadan önce tavanın iyice ısındığından emin olun yoksa yapışabilir, şimdiden afiyet olsun. beni amatör olarak götürür bu ürün…

Hangi tane demir döküm Tavam var?​

Benim 3 tane Lodge saf demir döküm tavam var, 1 tane de Fontignac demir tencerem (emaye kaplı) var. Fontignac’ı N11 kampanyası ile Kasım ayında 100TL’ye almıştım, henüz 2-3 defa kullanabildim ama tavsiye ederim. Özellikle uzun süre ve yavaş yavaş pişmesi istenilen yemekler dökme demir tencerede çok daha lezzetli oluyor.

Hangi demirde dökme demir üretiyor?​

Kullanmadım ama başka birisi için bakmıştım, dökme demir diye biliyorum, Lava dökme demir üretiyor zaten bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi kullanma deneme şansım olmadı ama zaten dökme demir tava alüminyum’dan her türlü iyidir, ayrıca daha da ucuz. Hatta 20TL’ye kadar inmişti fiyatı bi ara.

Geri