AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ne guzel bir aile sozleri?

Editör

Yeni Üye

Ne güzel bir aile sözleri?​

Aile Sözleri
- Sevginin en güçlü hali ailedir.
- En büyük zenginlik birlik olan bir ailedir.
- Seni bu hayatta, annen kadar sevecek ve baban kadar merak edecek hiç kimse yoktur!
- Hayatta en büyük zenginlik; mutlu bir aileye sahip olmaktır.
- Bir babanın çocuğuna vereceği en güzel hediye, annesini sevmektir.

Sevgiliye ne yazılır?​

Sevgiliye ne yazılır?
Sevgiliye güzel sözler
- Seni ben canımın içinde sakladım.
- Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.
- Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…
- Ve aşk.
- Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.
- O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar yaşadığım yeter.

Gözlerine bakıp ruhumun yansımasını ve bana karşı duyduğun sınırsız sevgiyi görmekten daha iyi ne olabilir dünyadaki en mutlu adamı kadını sen yarattın?​

Gözlerine bakıp ruhumun yansımasını ve bana karşı duyduğun sınırsız sevgiyi görmekten daha iyi ne olabilir dünyadaki en mutlu adamı kadını sen yarattın?
Gözlerine bakıp ruhumun yansımasını ve bana karşı duyduğun sınırsız sevgiyi görmekten daha iyi ne olabilir? Dünyadaki en mutlu adamı/kadını sen yarattın. O içten gülüşünle, seninle tanışmadan önce sahip olduğum buzlu kalbi bile eritebilirsin. Bana verdiğin mutluluk için sana minnettarım, seni seviyorum.

Nişan fotoğrafının altına ne yazılır?​

Nişan Sözleri
- O kadar mutlusunuz ki, mutluluk bile kıskansın bir ömür mutluluğunuzu.
- Mutlu bir yolun temelini attığınız bu günde mutluluğunuzun daim olması dileklerimle.
- Birlik ve beraberliğinizin bir ömür boyu sürmesi dileklerimle.
- Gönül ortaklığınız daim olsun.
- Şu güzel ve mutlu tabloyu hiç bir zaman kaybetmeyin.

Mutlu bir aile olmak için neler yapılmalıdır?​

Mutlu bir aile olmak için neler yapılmalıdır?
- İletişim. Gözünüzün önüne bir aile getirin.
- Dışarının olumsuzluğunu eve taşımayın. İş yerinde veya okulda ne olduysa oldu.
- Kararları beraber alın.
- Birbirinizin yaşam alanına saygı duyun.
- Her zaman rahat ve şık olun.
- Evde kütüphane oluşturun.

Aile sevgisi ne demektir?​

Aile sevgisi ne demektir?
Aile sevgisi? Aileye güç veren, zor günlerde ayakta durmasını sağlayan öncelikli unsur birbirine destek olan aile üyelerinin arasındaki sevgi ve saygıdır.
Duygusal aşk nedir?​
Aşk duygusu bir kişinin başka bir kişiye karşı duyduğu aşırı sevgi ve bağlılığı ifade eder. Aşkın yaşı veya zamanı yoktur. Her insan her yaşta birine karşı büyük bir sevgi ve aşk duygusu hissedebilir.

Nişan paylaşımına ne yazılır?​

Nişan paylaşımına ne yazılır?
Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın.

Sevgiliyle atılan fotoğrafa ne yazılır?​

Sevgiliyle atılan fotoğrafa ne yazılır?
sevgiliyle fotoğrafa yazılacak sözler
- Sen benim en güzel iyikilerimsin.
- Canıma karışmışsın sevgilim.
- Gecemi aydınlatan yıldızımsın sevdiğim.
- Bir umutla beklediğim en güzel yarınsın.
- Yanağında açan güle âşık oldu bu can.
- Çaya birazcık dem, bana da birazcık sen lazım.
- Sen; en güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin.

Sevgiliye Ne not yazılır?​

Sevgiliye Hediye Notu
- Çünkü her bir zerrem aşık her bir zerrene.
- Sen beni sev, geri kalan her şeyi ben hallederim.
- Zaman hep bizimle akıp gitsin!
- Zamanın her anında birlikte mutluluk ve huzur dolu bir hayat yaşamanızı dilerim.
- Hayatıma giren en güzel ve en anlamlı hediyesin canım sevgilim seni çok seviyorum aşkım…

Aile sözleri kategorisinden paylaşılan güzel sözlerle başlayalım:

1. "Sevginin en güçlü hali ailedir." - Gerçekten de aile bağlarıyla güçlenen sevgi çok özeldir.
2. "En büyük zenginlik birlik olan bir ailedir." - Aile üyeleri birlikte olduğunda sahip olunan değer gerçekten paha biçilemezdir.
3. "Seni bu hayatta, annen kadar sevecek ve baban kadar merak edecek hiç kimse yoktur!" - Anne ve baba sevgisinin özgünlüğü ve eşsizliği bu sözde çok güzel ifade edilmiş.
4. "Hayatta en büyük zenginlik; mutlu bir aileye sahip olmaktır." - Mal varlığından çok daha değerli olan bir mutlu aile sahibi olmak gerçekten büyük bir zenginliktir.
5. "Bir babanın çocuğuna vereceği en güzel hediye, annesini sevmektir." - Anneye duyulan sevginin, çocuğa babası tarafından verilebilecek en güzel hediye olduğu çok doğru bir ifade.

Sevgiliye yazılacak güzel sözler kısmına da göz atalım:

1. "Seni ben canımın içinde sakladım." - İçten ve duygusal bir ifadeyle sevginin derinliği vurgulanmış.
2. "Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın." - Sevgilinin hayatında özel bir yere sahip olduğunu hissettiren bir ifade.
3. "Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…" - Sevgilinin mutluluğuyla daha da güzelleştiğini ifade eden çok hoş bir cümle.
4. "O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar yaşadığım yeter." - Sevgilinin gülüşünün anlamlı bir şekilde vurgulandığı etkileyici bir söz.
5. "Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin." - Sevgiliyle aranmızdaki özel bağı vurgulayan çok romantik bir ifade.

Aile sevgisinin anlamına dair paylaşılan bilgi de oldukça önemli ve değerli:

"Aile sevgisi? Aileye güç veren, zor günlerde ayakta durmasını sağlayan öncelikli unsur birbirine destek olan aile üyelerinin arasındaki sevgi ve saygıdır." - Aile üyeleri arasındaki sevginin ve saygının ailenin temel taşı olduğunu güzel bir şekilde açıklıyor.

Son olarak, nişan fotoğrafı için yazılacak sözlerle ilgili öneriler de duygusal ve anlamlı bir şekilde nişanın önemini yansıtıyor:

- "O kadar mutlusunuz ki, mutluluk bile kıskansın bir ömür mutluluğunuzu."
- "Mutlu bir yolun temelini attığınız bu günde mutluluğunuzun daim olması dileklerimle."
- "Birlik ve beraberliğinizin bir ömür boyu sürmesi dileklerimle."
- "Gönül ortaklığınız daim olsun."
- "Şu güzel ve mutlu tabloyu hiç bir zaman kaybetmeyin."

Geri