AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nazan Oncel Hayvan Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Hayvan Şarkı Sozu Nazan Oncel
Geldin gittin bir laf soktun
Kırdın kırdın doymadın
Gozum arkada kaldı da
Baktım baktım gormedim
Alcak alcak
Benden arda kalmadı
İcim gitti durmadı
Amma zalimmişsin hain
Sana bir şey koymadı
Normal normal normal
Normal normal normal
Uyudu uyandı gozlerim
Nasıl hastadır yureğim
İlac filan istemez
Takmadığından eminim
Hayvan hayvan hayvan
Bana artık bir şey sorma
Cevaplarımda komada
Ne icerde ne dışarda
Sana bir şey koymadı
Normal normal normal
Normal normal normal
Kapılarını ac kapatma
Bir kuş girerse odana
Kanadı kırık bırakma
Kurtar kurtar
Benden arda kalmadı
İcim gitti durmadı
Amma zalimmişsin hain
Sana bir şey koymadı
Normal normal normal
Normal normal normal

Bu şarkı sözleri, Nazan Öncel'e ait olan "Hayvan" adlı şarkının sözleridir. Şarkıda hüzünlü bir ton ve eleştirel bir bakış açısı var. Şarkının sözleri, bir ilişkideki hayal kırıklıklarını ve incinmişliği anlatıyor. Sanatçı, karşısındaki kişinin duyarsızlığını ve acımasızlığını vurguluyor. Şarkıda tekrarlanan "normal" sözcüğü, belki de bu durumu sıradanlaştırmak ve kabullenmek isteyişin bir yansıması olabilir.

Şarkının sözlerindeki metaforlar ve imgeler, dinleyiciyi derin düşüncelere sevk edebilir. "Hayvan" adıyla verilen şarkıda insan doğasının karanlık yönlerine ve duygusal yaralanmalara vurgu yapılıyor olabilir. Şarkı, duygusal bir yıkımı ve hayal kırıklığını ifade eden güçlü bir tınıya sahip gibi görünmektedir.

"Normal normal normal" ifadeleri ise belki de duygusal karmaşanın içinde yapılan bir çırpınma, olağanlaştırmaya ve kabullenmeye çalışmaya işaret edebilir. Ancak şarkının genelinde acı ve yalnızlık gibi kavramlar yoğun bir şekilde işleniyor.

Nazan Öncel'in bu şarkısında duyguların derinliklerine inen, insan ilişkilerindeki karmaşıklıklara ve yaralanmalara odaklanan bir anlatımın olduğunu söyleyebiliriz.