AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nata Holding Namik Tanik kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nata Holding Namık Tanık kimdir?​

Namık Tanık, 1963 yılında dönemin tüccarlarından birisi olan Hasan Tanık ile Fatma Tanık’ın dört çocuğundan en küçüğü olarak Ankara’da doğmuştur. Yükseliş Koleji’nden mezun olduktan sonra üniversiteyi Açık Öğretim’de okudu ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 22 yaşındayken eşi Aysel Tanık’la evlendi.

Nataveganın sahibi kim?​

AKP’li Melih Gökçek döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı milyonluk ihaleler ile bilinen Namık Tanık, Ankara’daki en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alan Antares Alışveriş Merkezi ile Nata-Vega Alışveriş Merkezleri’nin de sahibi.

Büşra Hosta kimdir?​

Büşra Hosta kimdir?
Çankırılı işadamı Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık kızı Büşra’yı Hosta’lara gelin verdi. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık’ın kızı Büşra Tanık ile Ankara’nın ünlü iş adamlarından Verdal Hosta’nın oğlu Sabri Hosta, dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Hasan Tanık neden öldü?​

Hasan Tanık neden öldü?
Atılım Üniversitesi’nde okuyan Hasan Tanık, kullandığı otomobilin İncek’te dün bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybetmişti.

Ambassador Namik Tan kimdir?​

Namık Tan, (1956, Mardin) 2010-2014 yılları arasında Türkiye’nin ABD büyükelçiliği görevini yürüten Türk emekli diplomat.

Yusuf Tanık kaç yaşında?​

29 yaşında (11 Ekim 1992)Yusuf Tanık / Yaş

Yusuf Tanık kim?​

Yusuf Tanık kim?
Ben Yusuf Tanık. TOBB Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum aynı zamanda Azerbaycan İnşaat ve Mimarlık Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini bitirdim. 2012 yılından beri de NATA Holding Yönetim Kurulu Üyesiyim.

Hacı Tanık kimdir?​

Hacı Tanık kimdir?
Dünyanın 116. en büyük inşaat firması NATA’nın patronu. Antares Alışveriş Merkezi’nin Ortağı, Avrupa’nın en büyük ikinci akvaryumunun da içinde yer aldığı Nata Vega Outlet’in sahibi. Başkentin en yüksek konutu olarak bilinen Nata Vega Konut Kuleleri ile bir ilke imza attı.

Hostanın sahibi kimdir?​

Ünlü Hosta Döner’in sahibi iş adamı Verdal Hosta’nın “FETÖ’ye üye olmak” suçlamasıyla yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, Hosta’nın “terör örgütüne üye olmak” suçundan 15 yıla kadar hapsini istedi.

Hosta nereli?​

1981 yılında Ankara’nın Sakarya Caddesi’nde kurulan HOSTA; kaliteli, lezzetli, doyurucu ürünlerini en uygun fiyatlarla Ankara, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Tekirdağ Çorlu gibi iller başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli merkezlerinde faaliyette olan ve yatırımı devam eden yerlerle birlikte toplam 45 şubesinde.

Namık’tan babası kimdir?​

Namık’tan babası kimdir?
Aslen Hataylı olan Namık Tan, 1956 yılında Mardin’de doğdu. Bürokrat olan babası Mehmet Rami Tan, Namık Kemal’e olan hayranlığı nedeniyle oğluna Namık ismini verdi.

Yusuf tanik kimdir?​

Yusuf tanik kimdir?

Namik Tan kim?​

Ceren tanık kimdir?​

Ceren Tanık, Bilkent Üniversitesi iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra modaya olan ilgisini profesyonel bir alana taşımak için London College Of Fashion’da tasarım eğitimi aldı.

Hosta Piknik ne zaman kuruldu?​

Hosta Piknik ne zaman kuruldu?
Hosta Piknik Menüsü 1981 senesinde Ankara’da kurulan Hosta, lezzetli, doyurucu ve uygun fiyatlı ürünleriyle ününe ün kattı.

Namık Tanık, 1963 yılında Hasan Tanık ve Fatma Tanık'ın dört çocuğundan en küçüğü olarak doğmuştur. Yükseliş Koleji mezunu olan Namık Tanık, üniversite eğitimini Açık Öğretim'de aldığı İşletme Bölümü ile tamamlamıştır. 22 yaşında Aysel Tanık ile evlenmiştir.

Namık Tanık, AKP'li Melih Gökçek döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı milyonluk ihalelerle tanınmaktadır. Ayrıca Antares Alışveriş Merkezi ile Nata-Vega Alışveriş Merkezleri'nin sahibidir.

Büşra Hosta, Namık Tanık'ın kızıdır ve Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanıdır. Büşra Tanık, Ankara'nın ünlü iş adamlarından Verdal Hosta'nın oğlu Sabri Hosta ile evlenmiştir.

Hasan Tanık, Atılım Üniversitesi'nde okuyan ve Hasan Tanık olarak tanınan bir kişidir. Maalesef, kullandığı otomobilin İncek'te bir kamyonla çarpışması sonucu hayatını kaybetmiştir.

Ambassador Namik Tan, 1956 doğumlu ve Türk emekli diplomat olarak tanınmaktadır. 2010-2014 yılları arasında Türkiye'nin ABD büyükelçiliği görevini yürütmüştür.

Yusuf Tanık, TOBB Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu ve NATA Holding'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Hacı Tanık, NATA inşaat firmasının patronu olarak bilinmektedir. Nata Vega Outlet ve Nata Vega Konut Kuleleri gibi projelerin sahibidir.

Hosta markasının sahibi iş adamı Verdal Hosta'dır.

Hosta, 1981 yılında Ankara'da kurulmuş ve Türkiye'nin çeşitli illerinde şubeleri bulunan bir restoran zinciridir.

Namık Tanık'ın babası Mehmet Rami Tan'dır.

Ceren Tanık, Bilkent Üniversitesi iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünden mezun olmuş ve moda tasarımı eğitimi almıştır.

Hosta Piknik, 1981 yılında Ankara'da kurulmuştur ve lezzetli, doyurucu ve uygun fiyatlı ürünleriyle tanınmaktadır.

Geri