AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nasil Kindle satin alabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nasıl Kindle satın alabilirim?​

Nasıl Kindle satın alabilirim? Bildiğiniz üzere Amazon.com adlı dünyanın en büyük alışveriş sitesi dünyanın en sevimli ülkesi olan Türkiye’ye ürün satmıyor.
. . Kindle’ı Türkiye’ye gönderemeziz?
kindle’ı almanya, avusturya gibi yerlerden direkt almadıkça, vergi için %20 civarı ek masraf koyun. amazon, kindle’ı türkiye’ye gönderirken vat’ı düşer ama devletçiğimiz affetmez.

Amazon Kindle Cihazın özellikleri nelerdir?​

öncelikle amazon kindle cihazlarının e-ink teknolojisine sahip bütün ürünleri alınıp okunabilir. burada sadece önceliklere göre farklı cihazlar tavsiye edilecektir. kindle 4 gayet işinizi görecek bir cihazdır.
Hangi bir şehirde bir Kindle var?
Evet ürün Dayton’dan yaklaşık 4 günde dünyanın en sevimli ülkesi olan Türkiye’ye geliyor ve DHL adındaki übersonik kapitalist ama iyi hizmet veren firma kapınıza kadar getiriyor güzeller güzeli Kindle’ınızı. Utanmasalar açıp kitabı onlar okuyacak bak o kadar da iyi hizmet veriyorlar, ciddiyim!

Kindle 4 sanal klavyesidir.?​

kindle 4 gayet işinizi görecek bir cihazdır. sanal klavyesi bulunmakta olup, bir kelimelik sorgu yaparken malesef her harfi tek tek bulup seçmeniz gerekecektir. bunun dışında diğer bütün kindle cihazları gibi sorunsuz bir şekilde kitap okunabilmektedir. amazon kindle voyage 2 alabilirsiniz. amazon kindle keyboard alabilirsiniz.

Kindle Touch’ı bilgisayara bağlıyorum.?
kindle touch’ı windows 7 yüklü bilgisayara bağlıyorum. herhangi bir pdf dosyasına sağ tuşla tıklıyorum. send to yazısına tıkayınca kindle gözüküyor zaten. kindlea tıklayınca dosya kindlea gidiyor. program 3 tık ile yapılan işi 2 tıka indirmiş. ben olsam yüklemezdim.

Hangi dokümanla Kindle yapıyorsunuz?​

diyelim antalya’dasınız. internete bağlı bilgisayarınızdan bir dokümana send-to-kindle yapıyorsunuz. (kindleın şifresini bilmeniz lazım) mesela istanbul’daki kindle -otomatik olarak- wifi’ye bağlanıyor ve doküman 1-2 dakika içinde kindlea inmiş oluyor. fevkaladenin fevki diyelim.

Peki ne işe yarar Kindle’da?
Kindle’da bir sorunla karşılaşırsanız yapmanız gereken ilk işlerden biri onu tamamen kapatıp açmaktır bunu da aklınızda tutunuz. Ayrıca önemli bir diğer husus ise RESTART yani YENİDEN BAŞLAT seçeneğini kullanarak sorunu çözmektir: Açma-kapama düğmesine 20-30 saniye basılı tutarak cihazınızı yeniden başlatabilirsiniz (RESTART).

Bir Kindle Touch satın alırsanız birkaç gün açık bırakın.?​

Bir Kindle Touch satın aldıysanız WiFi özelliğini birkaç gün açık bırakın. Kindle kendi kendine yazılım güncellemesini indirip kuracaktır. Bundan sonra menüde yeni çıkan seçeneğe tıklayarak ekranı yatay ya da dikey olarak kullanabilirsiniz. Özellikle de PDF dosyalarına bakarken bu seçenek gerekebiliyor.

Geri