Nasil daha guzel Kokulur?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
171.662
Çözümler
15
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Nasıl daha güzel Kokulur?​

Güzel kokmak için cildinize aradığı nemli ortamı sağladığınızdan emin olur. Herhangi bir parfüm kullanmadan önce cildinizi nemlendirin. Özellikle parfümü uygulayacağınız yeri nemlendirmeniz çok etkili olur. Örneğin kulaklarınızın arkasına parfüm uygulamadan önce o noktalara kokusuz bir vazelin sürmeyi deneyin.

Evin mis gibi kokması için ne yapmalı?​

Bir tencereye veya tavaya su koyup kaynatabilirsiniz. Ardından içine portakal, muz ya da elma kabuğu koyabilirsiniz. Eğer varsa evinizde lavanta gibi hoş kokan bitkiler de olabilir. Hazırladığınız bu karışımı evin içinde gezdirirseniz evinizdeki kötü kokunun gittiğini ve ferah bir koku olduğunu göreceksiniz.
Ağız kokusu nasıl tespit edilir?
Bileğinizin iç tarafına tükürün. Yaklaşık 10 saniye bekleyin. Sürenin sonunda tükürüğünüzü koklayın. Şayet kötü bir koku alıyorsanız, ağız kokunuz var demektir.

Ağız kokusu için hangi testler yapılır?​

Diş etlerinizin sağlığını değerlendirmek, tükürük seviyelerinizi test etmek ve hatta ağzındaki uçucu sülfür bileşiklerinin (VSC’ler) seviyelerini “halimeter” denen bir aletle ölçmek, diş hekiminizin ağzınızın kokusu ile ilgili kullanabileceği bazı metotlardır.

Ağız kokum nasıl geçti?​

Ağız kokusu varlığında ilk önce ağız ve diş hijyeni alışkanlıkları gözden geçirilmelidir. Yemekten sonra dişler ve dil fırçalanmalı, diş ipi kullanılmalı ve bol su içmek gibi yaşam tarzı değişiklikleri yapılmalıdır. Bu gibi değişiklikler yaptıktan sonra ağız kokusu devam ederse, diş hekiminize başvurulması gerekir.
Ağız kokusu muayenesi nasıl yapılır?
başka modifikasyonda uzaklık 10 cm dir, hasta ağızdan solunum yapar, koklayıcı görmüyor olarak ağız havasını koklar. Organoleptik muayene çeşitleri ve modifikasyonları: Kaşık (spoon) test, dil sırtını 5 saniye boyunca kaşıkla kazıyıp, 5cm uzaktan kaşığı koklamaktan ibaret organoleptik muayenenin bir modifikasyonudur.
 
Geri
Üst