SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
nar gibi kızarmış tavuk icin puf noktası
Sizlere bu kısa yazımızda nar gibi bir tavuk nasıl kızartılır paylaşacağızSizde sevdiklerinize cocuklarınıza ve misafirlerinize aşağıdaki reismde gorduğunuz gibi nar gibi kıpkırmızı bir tavuk pişirmek istemezmisinizCevabınız evet elbette isteriz ise hemen puf noktaları dikkate alarak okuyun ve sizlerde nefis nar gibi kızarmış bir tavuk hazırlayın
Hem sağlıklı hemde guzel olması icin bazı pratik bilgiler iletmek istiyorumTavuğunuzun nar gibi kızarması icin uzerine limon suyu ve tuz serpin sonrasında uzerine biraz şeker ilave ederseniz yine nar gibi kızarır
Ayrıca Fırında kızartılacak tavuğun altın renginde ve kıtır kıtır olması icin tavuk haşlandıktan
sonra uzerine bolca un surun ve fırına o şekilde verin Tavuğunuzun daha yumuşak mis kokulu ve lezzetli olması icin uzerini limon kabuğu ile iyice ovun Pişen tavuğunuza biraz limon kabuğu eklerseniz daha lezzetli ve mis kokulu olurTavuğunuzu fırınlarken defne yaprağı ve tane karabiber koyabilirsiniz
Tavuğu fırınlarken bol kek koyabilirsinizTavuk kızartırken mutlaka uzerinde derisi olmalıdır cunku tavuğun derisi daha guzel kızarmayı sağlayacaktır
imagesnargibikizarmistavukicinpufnoktasinedir5ad895bc953b0
Sizlere bu kısa yazımızda nar gibi bir tavuk nasıl kızartılır paylaşacağızSizde sevdiklerinize cocuklarınıza ve misafirlerinize aşağıdaki reismde gorduğunuz gibi nar gibi kıpkırmızı bir tavuk pişirmek istemezmisinizCevabınız evet elbette isteriz ise hemen puf noktaları dikkate alarak okuyun ve sizlerde nefis nar gibi kızarmış bir tavuk hazırlayın
Hem sağlıklı hemde guzel olması icin bazı pratik bilgiler iletmek istiyorumTavuğunuzun nar gibi kızarması icin uzerine limon suyu ve tuz serpin sonrasında uzerine biraz şeker ilave ederseniz yine nar gibi kızarır
Ayrıca Fırında kızartılacak tavuğun altın renginde ve kıtır kıtır olması icin tavuk haşlandıktan
sonra uzerine bolca un surun ve fırına o şekilde verin Tavuğunuzun daha yumuşak mis kokulu ve lezzetli olması icin uzerini limon kabuğu ile iyice ovun Pişen tavuğunuza biraz limon kabuğu eklerseniz daha lezzetli ve mis kokulu olurTavuğunuzu fırınlarken defne yaprağı ve tane karabiber koyabilirsiniz
Tavuğu fırınlarken bol kek koyabilirsinizTavuk kızartırken mutlaka uzerinde derisi olmalıdır cunku tavuğun derisi daha guzel kızarmayı sağlayacaktır
imagesnargibikizarmistavukicinpufnoktasinedir5ad895bc953b0