AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nakiller kapali mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nakiller kapalı mı?​

nakil sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılacak açıklamaya çevrildi. LGS kapsamında, yerleştirmeye esas ikinci nakil başvuruları 6 Ağustos’ta sona erdi.

Nakil işlemleri durduruldu mu?​

Bakan Ziya Selçuk “Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle alınan tedbirlere ek olarak öğrenci hareketi iğin in azaltılması adına Bakanlığımıza bağlı resmi/özel okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kuramları arasında gerçekleşen öğrenci nakil ve geçiş işlemleri ikinci bir talimata kadar tedbiren durdurulmuştur.” …
Nakil işlemleri ne zaman açılacak 2022?
2022 Şubat ayında 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında nakil yapabilirsiniz. 5 Şubat 2022 tarihinde nakil başvuru sonuçları açıklanacaktır.
Liseler arası nakiller ne zaman açılacak?
Ortaöğretim Kurumları arasında yapılan nakil başvuruları ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık gerçekleşiyor. Açık okul kontenjanları e Okul üzerinden yayınlanacak.

Nakil Sistemi Değişti mi?​

Bakanlık kararı Resmi Gazete’de yayınlandı ve uygulanmaya bugün itibari ile başlandı. Karar ile fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulu olan Anadolu liseleri ile Anadolu liselerinin birbirleri arasında her sınıf seviyesinde nakil işlemlerine yeni düzen getirildi.

Nakil Bilgisi bulunamamıştır ne demek?​

Gelelim nakil başvurusunda bulunmanıza rağmen çocuğunuzun sayfasında “Öğrenciye ait nakil işlemi bulunmamaktadır” yazısına… Bunun iki anlamı var: Biri; verdiğiniz dilekçeyi okul yönetimi e-okul sistemine girmemiş. İkincisi; gitmek istediğiniz okulda boş kontenjan yok.
10 sınıfta nakil yapılabilir mi?
Okulların her birinin kendi arasında veya okullar arasında nakiller alan/dal bulunmak kaydıyla her sınıf seviyesinde sürekli, alan/dal bulunmaması hâlinde 10’uncu sınıfta alan, 11’inci sınıfta aynı alanda dal değiştirerek birinci dönem sonuna kadar yapılacaktır.
2 dönem Lise nakil işlemleri ne zaman?
Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise …

Geri