AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nakdi yardim destegi ne kadar oldu?

Editör

Yeni Üye

Nakdi yardım desteği ne kadar oldu?​

2021 NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE KADAR? 2021 yılı için ise günlük nakdi ücret desteği miktarı, 13 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile asgari ücret artış oranında (yüzde 21,56) artırılarak günlük 47,70 TL’ye çıkarılmıştı. Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödeniyordu.

Nakdi yardım parası ne zaman yatacak?​

2020 yılında başlayan nakdi ücret desteğinin önce 17 Mayıs 2021 tarihinde biteceği açıklanmıştı. Ancak daha sonra bu tarih uzatılarak 30 Haziran’a kadar çekilmişti. Eğer herhangi bir uzatma kararı alınmadığı taktirde nakdi ücret desteği Temmuz ayının ilk haftasında son kez hesaplara yatırılmış oldu.

2021 yılı nakdi ücret desteği ne kadar oldu?​

2021 yılı nakdi ücret desteği ne kadar oldu?
2021 yılı için ise günlük nakdi ücret desteği miktarı, 13 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile asgari ücret artış oranında (%21,56) artırılarak günlük 47,70 TL’ye çıkarılmıştır.

Nakdi yardım ne kadar oldu 2022?​

Nakdi yardım ne kadar oldu 2022?
Bakan Yanık, aylık ortalama 535 bin engelli vatandaşa evde bakım yardımı yapıldığının altını çizerek, 2022 yılı Ocak-Temmuz dönemi için evde bakım yardımının 1.798 TL’den 2.354 TL’ye çıkarıldığını kaydetti.

Nakdi ücret desteği 2022 ne zaman yatacak?​

Bakan Bilgin açıkladı: Ödemeler 9 Temmuz’da hesaplarda! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den milyonlarca vatandaşı ilgilendiren güzel haber geldi. Bakan Bilgin, haziran ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin yarından itibaren yapılacağını duyurdu.

Son Dakika nakdi ücret ne zaman yatacak?​

Nakdi ücret desteği ödemeleri yarın yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Temmuz’da yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

İŞKUR nakdi ücret desteği ne zamana kadar devam edecek?​

İŞKUR nakdi ücret desteği ne zamana kadar devam edecek?
Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında 17 Nisan 2020 tarihinde başlatılan Nakdi Ücret Desteği, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 30 Haziran 2021 tarihine daha uzatıldı.

Ücretsiz izin süresi işsizlik maaşını etkiler mi?​

Ücretsiz izin süresi işsizlik maaşını etkiler mi?
Ücretsiz izne çıkarılanlar işsizlik maaşı da alamayacak Kısa çalışma ödeneği 24 Mart, ücretsiz izin aylığı 17 Nisan 2020’de başladı. Zaten kısa çalışma ödeneğini hak edemeyenler ücretsiz izne çıktı. Ücretsiz izne çıkarılan kişilerin bundan sonraki süreçte işsizlik maaşı alma hakkı yok zaten.
Ücretsiz izin parası ne zaman yatacak?​
Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödenmektedir. Ödemeler, ilgililerin işverenleri tarafından bildirilen; IBAN/ PTT şube gibi ödeme kanalları aracılığıyla İŞKUR tarafından yapılmaktadır. Ödemeler, ücretsiz iznin verildiği ayı izleyen ayın 8’inden itibaren yapılmaktadır.
5 nakdi sosyal destek ne demek?​
Beş nakdi sosyal yardım programıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 93 milyon lira ödeme yapılacağını belirten Yanık, bu kapsamda Eşi Vefat Eden Kadınlara Yönelik Nakdi Yardım (EVEK), Muhtaç Asker Ailelerine Yardım (MAAY), Muhtaç Asker Çocuklarına Yardım (MAÇY), Öksüz Yetim Yardımı (ÖYY) ve Kronik Hastalık Yardımı …

Nakdi destek ne zaman yatacak 2022?​

Nakdi destek ne zaman yatacak 2022?

Geri