- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Nail artist ne kadar kazanır?
Protez Tırnak Uygulayıcısı maaşı ortalama aylık 5636,5 _TL’dir. En düşük Protez Tırnak Uygulayıcısı maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 7020 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Protez Tırnak Uygulayıcısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.Protez tırnak uzmanı maaşları ne kadar?
Kariyerinde MaaşlarMarmara Meslek Kursu, resmi olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir özel eğitim kurumudur. Bünyemizde aldığınız eğitimler sonucunda MEB tarafından yapılan sınavda geçer puan alan öğrencilerimiz MEB Onaylı Protez Tırnak Sertifikası almaya hak kazanırlar.
Protez tırnak ne demek?
Kişinin tırnaklarına daha sağlıklı ve estetik bir görünüm kazandıran, daha uzun süreli, kişinin kendi tırnakları üzerine özel koruyucular uygulandıktan sonra yapılan tırnak uygulamalarıdır.
Protez tırnak Fiyatları ne kadar 2021?
Jel Tırnak Fiyatları 2021 Takma tırnakların fiyatları kullanılan malzeme çeşidine, kalitesine ve kalıcı oje uygulanıp uygulanmamasına göre 50 TL ile 350 TL arasında değişmektedir.
Protez tırnak kaç TL 2022?
Protez Tırnak FiyatlarıProtez tırnak sertifikası kaç günde alınır?
Eğitim 4 gün sürmektedir.Protez tırnak ne kadar kalıcı?
Protez tırnak için herhangi bir zaman sınırı bulunmamaktadır. Düzenli olarak bakımları yapılırsa sonra yaklaşık yarım sene boyunca kalabilir. Aynı zamanda dilediğiniz vakitte kolayca çıkarılabilir.
Protez tırnak amacı nedir?
Protez tırnak uygulamasın asıl amacı tırnağına zarar vermeden doğal bir görünüm elde etmek. İşlem sonrasında tırnakların son derece sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşur.