Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

n11 22 TL indirim kuponu nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

n11 22 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?​

Kampanya Kuponlarını Nasıl Kullanırım?
- İlgili kampanya sayfasında verilen istediğiniz kupon kodunun üstüne tıklayın ve Kuponlarım sayfasına gidin.
- “Yeni Kupon Gir” alanında kodu hesabınıza ekleyin.
- Veya. Sepetim > Kuponları Gör > Kupon Ekle alanından kuponu hesabınıza yükleyin.

Geri ödeme kuponu nedir?​

Kupon başarılı bir şekilde kullanıldığında, geri ödeme ödülünüz etkinleştirilecektir. İlgili ürünün alım satım komisyon tutarına karşılık gelen günlük geri ödeme, alım satım işleminizin ertesi günü USDT cinsinden spot hesabınıza her gün yatırılacaktır.
Trendyol indirim kuponu ne işe yarıyor?
Kupon Tutarı, alışveriş alt limitine eşit veya bu tutardan yüksek fiyatlı satın alınan her ürününüze tanımlanacak indirim tutarıdır. Kupon tutarı 25 TL seçili şekilde gelir. Seçenekler arasında tercihinizi yapabilirsiniz.Seçtiğiniz kupon tutarına göre alışveriş alt limit tutarları da değişkenlik gösterecektir.

n11 indirim kodu nasil alinir?​

Tek yapmanız gereken site üzerinde yer alan N11.com markasına tıklamak ve n11 indirim kodu göster butonuna tıklamak olacaktır. Ardından indirim kodunuzu kullanabilir ve alışverişinizi indirimli yapabilirsiniz.

n11 Sepete ek indirim nasıl yapılır?​

n11.com’da oluşturmak istediğiniz kampanya modellerine ulaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Mağaza Yönetim panelinize giriş yaptıktan sonra Pazarlama Yönetimi > Kampanya Yönetimi sayfasınız açınız. Kampanya tanımlamak için Kampanya Listesi sekmesinden Kampanya Oluştur butonuna tıklayınız.
100 USDT geri ödeme kuponu nasıl kullanılır?
Eğer Kullanıcı A’nın bugünkü Spot alım satımlarının toplam komisyonu 300 USDT ise, sadece kalan 100 USDT’lik bakiyeyi geri ödeme olarak alır; Eğer bir kullanıcı aynı ürün için aynı anda birden fazla Geri Ödeme Kuponu etkinleştirirse, kuponlar kullanım sırasına göre düşülür (ilk kullanılan, ilk yakılır);

Binance ödül kuponu nedir?​

Binance kuponu nedir? Bu kupon, sizi ödüllendirmek ve size yeni ürünlerimizi deneyimleme fırsatı sunmak için yarattığımız interaktif bir araçtır. Binance platformundaki etkinliğinize veya katılımınıza bağlı olarak Ödül Merkezinize farklı türde kuponlar gönderilir.

n11 indirim kodu nasıl kullanılır?​

Hesaba yüklenen kuponları aktif hale getirmek için Hesabım > Siparişlerim sayfasından “Alışverişi Tamamla” butonuna tıklayarak alışverişi tamamlamak gerekir. Alışverişi tamamladıktan sonra kupon/kuponlar aktif hale gelir.
Trendyol 40 TL indirim kuponu nasil kullanilir?
İndirim kodunu Yapı Kredi uygulamalarında Kampanyalar alanından alabilirsiniz. Bu kampanya son 3 ay içerisinde Yapı Kredi uygulamasına hiç girmemiş kullanıcılar için geçerli olacaktır. Bu koşulu sağlayan kullanıcılar aldıkları kodu Trendyol.com sepetim sayfasında kullanabilecektir.

n11 ilk alışveriş indirimi var mı?​

n11 mobil uygulamasını indiren herkese ilk alışverişinde geçerli 22 TL değerinde n11 indirim kodu hediye ediliyor! Kampanyadan yararlanmak için ilk kez N11 mobil uygulamasını indiriyor olman gerekiyor.

n11 sepette ek indirim ne zaman?​

n11.com üyeleri, 11-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Elektronik kategorisinden yapacakları alışverişlerde 300 TL’ye varan sepette ek indirim fırsatı yakalıyor.
Sepette indirim nasıl oluyor?
Ürünün satın alınmasının ardından alışverişin son aşamasında gerçekleştirilen indirim uygulamasına sepette indirim adı veriliyor.

100 USDT geri ödeme kuponu nedir?​

Geri