AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MYK yeterlilik seviyesi 4 ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

MYK yeterlilik seviyesi 4 ne demek?​

İşyerindeki her türlü imalat yapan makineler, iş makineleri, alet, donanım ya da sistemlerde oluşan aksaklıkları gideren ve bunların istenilen şekilde çalışması için gerekli ayar ve kalibrasyonunu yapan, arızalarını gideren, periyodik bakımlarını yapan, test yapan, yedek parça değişimlerini yapan nitelikli elemandır.
MYK 4 belgesi ne kadar?
Belge masraf karşılığı 250 TL’dir. (KDV’den muaftır.) Sadece belge almaya hak kazanan kişilerden tahsil edilir. Belge zorunluluğu kapsamındaki mesleklerde teşvikten yararlanan kişilerden bir defaya mahsus belge masraf karşılığı tahsil edilmez.
4 seviye MYK belgesi nereden alınır?
İşçiler, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş olan bu kuruluşları, Mesleki Yeterlilik Kurumu İnternet sitesi üzerinde, yetkilendirilmiş kuruluşlar modülünden arama yaparak bulabilirler. Uygun kuruluş bulunduktan sonra ise, işçi bu kuruma yeterlilik belgesi edinmek için başvuruda bulunmalıdır.

MYK 4 belgesi ne işe yarar?​

Ulusal yeterlilikler temel alınarak yapılan ölçme değerlendirme sonucunda alınan belge, kişiye bir işe başvururken sahip olduğu bilgi, beceri ve yetkinlikleri sergileme olanağı vermektedir.
MYK kac tl?
4 seviye ustalık belgesi nasıl alınır?
4.Seviye süresi geçmemiş MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi ile Mesleki Eğitim Merkezine başvurunuzu yaptıktan sonra yapılacak denklik işlemi sonucu belge aldığınız meslek ile ilgili “Teorik e-Sınav” ve “Uygulama Sınavına” girerek “Ustalık Belgesi” alabilirsiniz.
Kurs Bitirme Belgelerinin Her 160 Saat Süresi 1 Aylık Olarak Değerlendirilir. Kurs Sürelerinin Saat Olarak Belgelendirilmesi İstenir. Bu Şekilde Hesaplanacak Olan Süre Ustalık Sınavına Başvuru Süresinden Düşülür.
Özel Eğitim 1 ve 2 kademe ne demek?
Özel eğitim uygulama merkezlerinde birinci 4 yıl (1, 2, 3 ve 4 üncü sınıflar) I. Kademe; ikinci 4 yıl ise (5, 6, 7 ve 8 inci sınıflar) II. Kademe olarak eğitim hizmeti vermektedir.

Geri