AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

MY Okullari Murat Yildirim kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

MY Okulları Murat Yıldırım kimdir?​

28 Haziran 1971, Pretoria, Güney Afrika), mühendis, endüstriyel tasarımcı, teknoloji girişimcisi ve hayırseverdir. Doğduğu yer olan Güney Afrika Cumhuriyeti dışında, Kanada ve ABD vatandaşıdır ve 20 yaşında göç ettiği ABD’de yaşamaktadır.

MIT hangi eyalette?​

MIT hangi eyalette?
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (İngilizce: Massachusetts Institute of Technology, MIT, [ˈɛm ˈaɪ ˈtiː]), Cambridge, Massachusetts’te bulunan özel bir araştırma üniversitesi.

MIT nasıl kazanılır?​

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü başvuru aşamasında uluslararası adaylardan SAT ve ACT sınavlarından biri ile akademik; TOEFL ile de İngilizce yeterliliklerini belgelendirmeleri isteniyor. Ayrıca adaylardan gönüllü bir MIT mezunu ile mülakat yapmaları bekleniyor. Başvurular çevrimiçi olarak MyMIT üzerinden yapılmakta.

Türkiye’deki en iyi kolej hangisi?​

Türkiye’deki en iyi kolej hangisi?
TED Koleji Seçkin bir sivil toplum örgütü olarak Türk Eğitim Derneği, tarafından kurulmuştur. Aynı zamanda Türk Eğitim Derneği, Türkiye’nin ilk sivil toplum kuruşudur. Türkiye’nin farklı illerinde TED Koleji vardır. Ancak en iyi özel okullar listesinde aldığı puan ile TED İstanbul Koleji öne plana çıkmaktadır.

MY Koleji sahibi kimdir?​

MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım, Kocaeli halkına da yeni yatırım müjdesi verdi. Kocaeli’ye yeni bir yatırım daha yapmak için kolları sıvadıklarını müjdeleyen Murat Yıldırım, MY Okulları’nın eğitim felsefesini de bizlerle paylaştı.

My okulları hangi illerde var?​

My okulları hangi illerde var?
Okullarımız
- Ankara Bağlıca Bilim ve Teknoloji Lisesi. Adres : Bağlıca Mah.
- Ankara Batıkent. Adres : Yenibatı Mah.
- Ankara Bağlıca (Bilim ve Teknoloji Lisesi) Adres : Bağlıca Mah.
- Ankara Keçiören. Adres : Kanuni Mah.
- Aydın MY Okulları
- Bursa MY Okulları
- TEKNOLOJİ VE İNOVASYON LİSESİ/ SAĞLIK KOLEJİ
- Pınar Temel Lise.

MİT de okumak kaç para?​

Massachusetts Institute of Technology (MIT) Yani kabul oranı %6 civarı. Yıllık eğitim ücreti 53 bin dolar ve yaklaşık yıllık konaklama ev diğer yaşam masrafları 17 bin dolar civarındadır.

Türkiyenin en iyi lisesi hangisi?​

Türkiyenin en iyi lisesi hangisi?
Türkiye’nin en iyi lisesi Galatasaray Lisesi olarak açıklandı. Listenin ilk sırasında yer alan okul tam puan olan 500 puan ile 2019 yılında öğrenci aldı. Listenin ikinci sırasında İstanbul Erkek Lisesi 0,06 yüzdelik dilim ile yer alırken listenin üçüncü sırada Ankara Fen Lisesi 0,09 yüzdelik dilim ile öğrenci aldı.

Murat Yıldırım, 28 Haziran 1971'de Pretoria, Güney Afrika'da doğmuş bir mühendis, endüstriyel tasarımcı, teknoloji girişimcisi ve hayırseverdir. Doğduğu yer olan Güney Afrika Cumhuriyeti dışında, Kanada ve ABD vatandaşıdır ve 20 yaşındayken ABD'ye göç etmiş ve orada yaşamaktadır. MY Okulları'nın kurucusu olarak eğitim sektöründe de faaliyet göstermektedir.

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT), özel bir araştırma üniversitesi olup, ABD'nin Massachusetts eyaletinde bulunan Cambridge şehrinde yer almaktadır. MIT'e başvuru yapmak isteyen uluslararası adaylardan SAT veya ACT sınavlarından birini geçmeleri, akademik başarılarını belgelemeleri ve TOEFL sınavı ile İngilizce yeterliliklerini kanıtlamaları istenmektedir. Ayrıca adaylardan, gönüllü bir MIT mezunu ile mülakat yapmaları da beklenmektedir.

Türkiye'deki en iyi kolejlerden biri olarak TED Koleji öne çıkmaktadır. Türk Eğitim Derneği tarafından kurulan TED Koleji, Türkiye'nin farklı illerinde şubeleri bulunmaktadır. TED İstanbul Koleji, özel okullar listesinde yüksek puan alarak ön plana çıkmaktadır.

MY Okulları, sahibi Murat Yıldırım tarafından kurulmuş olup Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde eğitim hizmeti vermektedir. MY Okulları'nın eğitim felsefesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için kurucusu Murat Yıldırım'ın açıklamalarına başvurabilirsiniz.

MY Okulları, Ankara Bağlıca, Ankara Batıkent, Ankara Keçiören, Aydın, Bursa gibi farklı illerde bulunan okul şubeleri ile eğitim vermekte ve öğrencilere hizmet sunmaktadır.

Massachusetts Institute of Technology (MIT) öğrenim ücretleri yıllık olarak 53 bin dolar civarındadır. Bunun yanı sıra yıllık konaklama, yaşam masrafları gibi ek masraflar da yaklaşık 17 bin dolar civarındadır. Kabul oranı yaklaşık %6 civarındadır.

Türkiye'deki en iyi liselerden biri olan Galatasaray Lisesi, 2019 yılında tam puan alarak listenin zirvesine yerleşmiştir. İstanbul Erkek Lisesi ve Ankara Fen Lisesi de Türkiye'nin en iyi liseleri arasında yer almaktadır. İlgili YouTube linkini ziyaret ederek daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Geri