Muzlu Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
7 kahve bardağı un
2,5 su bardağı şeker
2 paket vanilya
2 litre süt
2 tatlı kaşığı margarin
Arası için;
4 5 adet muz
Üzeri için;
Parça çikolata yada 6 kesim çikolata
Muzlu Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak şeker, un, süt, muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
Daha sonra 2 tatlı kaşığı margarin ve vanilyaları ekliyoruz.
Daha sonra fotoğraftaki üzere bir tepsiye yada istediğiniz bir tepsiye yarısını döküp, ortaya dilimlenmiş muzları ekliyoruz.
Kalan tavuk göğsünü muzların üzerine dökelim.
Biraz soğuduktan sonra rendelenmiş çikolatayı serpiyoruz. Şimdiden afiyet olsun değerlilerim. Geri dönüşleri heyecanla bekliyorum.
Muzlu Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
7 kahve bardağı un
2,5 su bardağı şeker
2 paket vanilya
2 litre süt
2 tatlı kaşığı margarin
Arası için;
4 5 adet muz
Üzeri için;
Parça çikolata yada 6 kesim çikolata
Muzlu Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak şeker, un, süt, muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
Daha sonra 2 tatlı kaşığı margarin ve vanilyaları ekliyoruz.
Daha sonra fotoğraftaki üzere bir tepsiye yada istediğiniz bir tepsiye yarısını döküp, ortaya dilimlenmiş muzları ekliyoruz.
Kalan tavuk göğsünü muzların üzerine dökelim.
Biraz soğuduktan sonra rendelenmiş çikolatayı serpiyoruz. Şimdiden afiyet olsun değerlilerim. Geri dönüşleri heyecanla bekliyorum.
Muzlu Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı