AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Muzlu Rulo Pasta

theking

Yeni Üye
Muzlu Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler
3 tane yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay bardağı ılık su
İçi için;
1 paket sade kremşanti
Muz
Damla çikolata
Üstü için;
Eriyebilir çikolata

Muzlu Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığında olan yumurtaları beyazını ve sarısını başka kaplara ayırın.
Öncelikle beyazı hazırlayın. Yumurta beyazlarını mikserin turbo süratiyle süratlice çırpmaya başlayın. Bir çimdik tuz atın ve 1 su bardağı şekerin yarısını azar azar ekleyerek beyazına ekleyin ve traş köpüğü kıvamına gelene kadar çırpın.
Hazır olan yumurta beyazını kenara alın ve sarısına geçelim. Kalan şekeri sarısına ekleyin ve bembeyaz olana kadar çırpın. Ilık suyu ve nişastayı da ekleyin. Artık spatula ile unu, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin ve bitirin.
Sarısının içine beyazdan azar azar üç seferde bitecek formda alın ve dıştan ortaya yanlışsız karıştırarak ve köpüğün gidermeden bir hoş yedirin. En son kakaoyu ekliyoruz ve bitirin.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine eşit bir halde yayın.
Önceden ısıtılmış fansız 200 derecelik fırında kürdün pak çıkana kadar pişirin.
Pişen keki alın ve pak bir yağlı kağıt alın ve zıt çevirin. Daha sonra süratlice rulo biçiminde sarın. Üstünü pak bir bezle örtün. Soğumaya bırakın.
Kremşantiyi hazırlanıyoruz bu ortada ben sade kullandım tercih sizin. Hazırladığınız kremşantiyi dolaba kaldırın dinlensin.
Soğuyan keki yavaş yavaş açın ve 1 su bardağı fırça ile her tarafına sürün. Sonra kremşantiyi ortasına muz ben ikiye bölmüştüm muzları siz tüm tüm koyun Damla çikolata tercih problemi.
Daha sonra yavaş yavaş geri sarın. Yağlı kağıt ile sıkıca bastırın ki yapışsın ve hoş görünsün.
Eritmelik çikolatayı sıkma poşetine koydum sıcak suya eriyene kadar batırıp çıkardım. En son üstüne ince ince sıktım.
Üst süslemesi için siz konutta ne varsa kullana bilirsiniz. Afiyet olsun şimdiden
Muzlu Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Geri