- Konu Yazar
- #1
Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
200 ml 1 paket krema
1 paket petibör bisküvi
2-3 adet muz
Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sütümüzü uygun bir tencereye alıyoruz krema vanilya hariç bütün gereçleri ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Daha sonra ocağın üzerine alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz ocaktan alıp 10 dk dinlendiriyoruz üzeri kabuk bağlamaması için ortada karıştırıyoruz.
Daha sonra krema vanilya ekleyip mikserle 2-3 dk çırpıyoruz bisküviyi robottan geçiriyoruz.
Bardağımızın alt tabanına bir yemek kaşığı bisküvi koyup bir ölçü muhallebimiz den koyup tekrar 1 yemek kaşığı bisküvi koyup kenarlarına ve ortasına muz dilimleri yerleştiriyoruz.
Üzerine tekrar muhallebi koyup en üst katını bisküvi ve meyve ile süsleyip buzdolabında 4-5 saat dinlendirdikten sonra servis yapıyoruz deneyenlere afiyet olsun.
Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
200 ml 1 paket krema
1 paket petibör bisküvi
2-3 adet muz
Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sütümüzü uygun bir tencereye alıyoruz krema vanilya hariç bütün gereçleri ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Daha sonra ocağın üzerine alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz ocaktan alıp 10 dk dinlendiriyoruz üzeri kabuk bağlamaması için ortada karıştırıyoruz.
Daha sonra krema vanilya ekleyip mikserle 2-3 dk çırpıyoruz bisküviyi robottan geçiriyoruz.
Bardağımızın alt tabanına bir yemek kaşığı bisküvi koyup bir ölçü muhallebimiz den koyup tekrar 1 yemek kaşığı bisküvi koyup kenarlarına ve ortasına muz dilimleri yerleştiriyoruz.
Üzerine tekrar muhallebi koyup en üst katını bisküvi ve meyve ile süsleyip buzdolabında 4-5 saat dinlendirdikten sonra servis yapıyoruz deneyenlere afiyet olsun.
Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı