- Konu Yazar
- #1
Muzlu Magnolia Tanımı İçin Gereçler
1 litre süt
3 su bardağı şeker
1 tepeleme mısır nişastası
1 yemek kaşığı un
1 yumurta
Vanilya
Süsleme için :
Muz
Burçak bisküvi
Ceviz
Muzlu Magnolia Tanımı Yapılışı
Muhallebimizi ocağımıza alıp orta ateşte pişiriyoruz .
Altını kapattıktan sonra vanilyamızı ve 1 tatlı kaşığı margarin ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.
Çırpıcı kullanırsak daha pürüzsüz bir kıvam elde ederiz.
Kuplarımıza evvel rondoda çektiğimiz ceviz ve bisküvi karışımını bir kat koyuyoruz.
1 kat muhallebi ve 1 kat bisküvinde halinde kuplarımızı dolduruyoruz muz ceviz süslemesi yapıp 2 -3 saat buzdolabında bekletiyoruz. Şimdiden afiyet olsun. ).
1 litre süt
3 su bardağı şeker
1 tepeleme mısır nişastası
1 yemek kaşığı un
1 yumurta
Vanilya
Süsleme için :
Muz
Burçak bisküvi
Ceviz
Muzlu Magnolia Tanımı Yapılışı
Muhallebimizi ocağımıza alıp orta ateşte pişiriyoruz .
Altını kapattıktan sonra vanilyamızı ve 1 tatlı kaşığı margarin ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.
Çırpıcı kullanırsak daha pürüzsüz bir kıvam elde ederiz.
Kuplarımıza evvel rondoda çektiğimiz ceviz ve bisküvi karışımını bir kat koyuyoruz.
1 kat muhallebi ve 1 kat bisküvinde halinde kuplarımızı dolduruyoruz muz ceviz süslemesi yapıp 2 -3 saat buzdolabında bekletiyoruz. Şimdiden afiyet olsun. ).