AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Muz Şurubu Tarifi Resimli

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Resimli Muz Şurubu Tarifi
Muz Şurubu nasıl yapılır

MALZEMELER:

1 kilo muz,

1 su bardağı kaynar su,

4 su bardağı toz şeker,

1 su bardağı su

Muz Şurubu

imagesmuzsurubutarifiresimli5ad42978524f0

YAPILIŞI

Muzların kabukları soyulduktan sonra dilimlenir

• Tencereye konur, ustune 1 bardak kaynar su dokulur

• Kapağı iyice kapatıldıktan sonra 12 saat bekletilir

• Sonra, ezerek suzgecten gecirilir

• Şeker, 1 bardak suda kaynatılıp, kestirildikten sonra, muz suyuna katılır

• 1 taşım kaynatılır Ustunden “kopuğu alındıktan sonra şişeleme doldurulup saklanır
 
Geri
Üst