Musteri hizmetleri calisanlari ne kadar maas aliyor?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
258.678
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Müşteri hizmetleri çalışanları ne kadar maaş alıyor?​

Kariyerinde Maaşlar

Evde müşteri temsilcisi nasıl olunur?​

Home ofis tarzında çalışarak aylık düzenli kazanç oluşturabilirsiniz. Ayrıca evde çağrı merkezi işi için elaman arayan firmalara kendiniz başvurarak işinizi yapabilirsiniz. İşveren firmalara eğitim durumunuz ve iletişim bilgilerinizi vererek başvuruda bulunabilirsiniz.
Çağrı merkezi elemanı ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

Çağrı merkezinde ne kadar maaş alıyor?​

2021 yılı asgari ücretin 2.825,90 TL olduğu düşünülürse 2021’de en düşük çağrı merkezi maaşı asgari ücretten düşük olamayacak. Genellikle 300 TL civarı yemek ve yol yardımı da ödenen çağrı merkezi personelleri 2021 yılında 3200-3400 lira aralığında maaş almaktadır.

Müşteri iletişim merkezi yetkilisi ne kadar maaş alır?​

Müşteri temsilcisi olmak için ne gerekli?
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Olmak İçin Hangi Eğitimi Almak Gerekir?
- Lise mezunu olmak,
- Üniversitelerin ilgili fakültelerinde bulunan İletişim, İşletme, İktisat, Halkla İlişkiler gibi bölümlerinden mezun olmak,
- Tercihen özel eğitimlere katılarak sertifika sahibi olmak.
2022 Çağrı Karşılama Personeli Dereceye Göre Maaşları Ne Kadar? Çağrı Karşılama personeli maaşları hizmet yılına göre değişir. Maaşlar 0 – 20 Yıldan fazla olanlar şeklinde en az maaş 3962,13 TL’den en yüksek maaş 4572,46 TL’ye kadar ulaşmaktadır.
Çağrı Merkezi Hizmetleri mezunu kişilerin çalışmayı seçtiği başlıca yerler telefon operatörleri, satış mağazaları, çağrı merkezleri, özel bankalar ve daha birçok yerde görev alabilmektedirler.
Çağrı merkezinde kimler çalışabilir?
türkiye’de çagrı merkezlerinde genelde lise mezunları ya da myo mezunları istihdam edilmekte. aynı şekilde; lisans öğrencileri de part ya da full time çalışmakta. bu sektörde “çağrı alarak” 2 yıldan fazla çalışamazsınız.
 
Geri
Üst