AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Mustafa Tas kac yasinda Pehlivan?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Mustafa Taş kaç yaşında Pehlivan?​

1997 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Mustafa TAŞ alt boylarda dikkat çeken önemli isimlerden biri. Baş pehlivan Hasan CENGİZ’in bir güreşte görüp beğenerek Antalya’ya getirdiği genç pehlivan bu yılki başarılarıyla göz kamaştırıyor.

Ayhan Taş kaç yaşında?​

50 yaşında (25 Haziran 1971)Ayhan Taş/Yaş

Kardeş Payı Sezai Kaç Yaşında?​

Kardeş Payı Sezai Kaç Yaşında?
Ayhan Taş Biyografisi 25 Haziran 1971 tarihinde Adana’da doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Adana’da bitirdi. 1993-1995 yılları arasında şiir topluluğu çalıştırıcılığı ve Edirne Dost FM’de radyo programcılığı ve sunuculuğu yaptı. 1998 yılında Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü’ne başladı.

Ankaralı Mustafa Taş nereli?​

Ankaralı Mustafa Taş nereli?
Sizler için Mustafa Taş hakkında merak edilen tüm detayları derledik. İşte, Ankaralı sanatçı Mustafa Taş hakkında merak edilen tüm detaylar… Ankaralı sanatçı Mustafa Taş, Ankara Sincanlı memur olan bir babanın oğludur. Mustafa Taş Sincan sınırlarında dünyaya gelmiş ve yaşamını burada geçirmiştir.

Yağmur Taş kaç yaşında?​

SON zamanlarda farklı dallarda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Alaturka Müzik ve Ankara Oyun Havalarının başarılı bayan vokallerinden Yağmur Taş, genç yaşta başarı basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor. Henüz 23 yaşında olan sanatçı anne tarafından Adanalı.

Ayhan Taş nasıl ünlü oldu?​

Gösteriler yaparak herkesin beğenisini kazandı. Hala grupla beraber İstanbul’da Hayalhane’de gösterilerine devam etmektedir. Ayrıca Fox’ta yayınlanan Anında Görüntü Show isimli televizyon programıyla Doğaçlama Tiyatroyu ekranlara taşımıştır. Kardeş Payı adlı dizide, oto tamircisi Sezai karakterini canlandırmıştır.

Ayhan Taş hangi dizide oynuyor?​

Ayhan Taş hangi dizide oynuyor?
Kardeş Payı2014 – 2015Gorbiİşler Güçler2012 – 2013Çalgi Çengi IkimizAyhan Taş/TV şovları

Oyuncu Ayhan Taş nereli?​

Oyuncu Ayhan Taş nereli?
AdanaAyhan Taş/Doğum yeri
Ankaralı Coşkun aslen nereli?​
İşte Ankaralı Coşkun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler… Ankaralı Coşkun kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ankaralı Coşkun’un babası bağlama ustası dedesi ise Orhan Gencebay ve Neşat Ertaş’ın ustası Bayram Aracıdır.
Pehlivan Nedim Gürel nereli?​
23 Mart 1989 tarihinde Kocaeli Gölcük’te dünyaya gelen Başpehlivan Nedim GÜREL 29. yaşını kutluyor.

Nedim Guler kimdir?​

Nedim Guler kimdir?
Nedim Gürsel (d. 5 Nisan 1951, Gaziantep), Türk yazardır. İktisatçı Seyfettin Gürsel’in kardeşidir.

Mustafa Taş, 1997 yılında Sinop'ta doğmuş ve genç yaşına rağmen pehlivanlık kariyerinde dikkat çeken bir isimdir. Antalya'ya getirilmesiyle başarılarıyla göz kamaştırmaktadır. Yaşının belirtilmediği için kesin bir bilgi veremem ancak genç bir pehlivan olduğunu belirtmek isterim.

Ayhan Taş ise 25 Haziran 1971 doğumlu bir isimdir ve 50 yaşındadır. Adana doğumlu olan Ayhan Taş, tiyatro alanında da başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Yağmur Taş, genç yaşında başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken bir sanatçıdır. Anne tarafından Adanalı olan Yağmur Taş'ın henüz 23 yaşında olduğu belirtilmiştir.

Ayhan Taş ise televizyon programları ve Kardeş Payı dizisiyle tanınmış bir isimdir. Kardeş Payı dizisinde oto tamircisi Sezai karakterini canlandırmış ve beğeni toplamıştır.

Ankaralı Coşkun ise Ankara doğumlu bir isimdir ve babası bağlama ustasıdır. Dedesi ise ünlü sanatçılar Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş'ın ustası olan Bayram Aracıdır.

Başpehlivan Nedim Gürel ise 23 Mart 1989'da Kocaeli Gölcük'te doğmuş ve 29 yaşındadır. Pehlivan olarak kariyerine devam etmektedir.

Nedim Gürsel ise Gaziantep doğumlu olan ve yazarlık alanında faaliyet gösteren bir isimdir. İktisatçı Seyfettin Gürsel'in kardeşidir.

Geri